Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 907 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,03 g |
| Tuky | 45,49 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 16,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny smícháme, tvoříme placičky nebo válečky a smažíme na pánvi z obou stran. Podáváme s bramborem a kysaným zelím, jako když podáváme jitrnicový prejt. Dobrou chuť!
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w098
Moje poznámka
Zelinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w098
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 18 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 4 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 7 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 7 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 7 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 8 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 8 hodinami
Tématické fráze:
prejt e zelím a bramborem - recept,
houba zelinka,
zelinka houba,
jitrnicový prejt se zelím,
houby zelinky,
kysané zelinka,
houby zelinka,
zelinka obecná houba,
mleté maso sezelím,
jitrnicový prejt a zelí s bramborem,
zelinky marmeláda,
jídla s kysaneho zelinka,
zelinky houby,
zelinka houby,
zelinka houbami,
zelinkove recept,
zelinky houba,
zelinek,
marmeláda ze zelinek,
zelíňák
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
sůl,
kmín celý,
česnek,
pepř mletý,
zelí kysané,
mouka hladká,
olej
Komentáře (7)