Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová stehna

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 708 kJ /
408 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky33,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stehna stáhneme z kůže a rozdělíme v kloubu. 2 cibule posekáme v sekacím robotu, smícháme s olejem, citronem a na drobno sekanou natí. Krok 2: Osolené a okořeněné stehna potřeme cibulovou kašičkou, necháme minimálně 2 hodiny odstát, případně do druhého dne. Pak (i s tou kašičkou na povrchu) obalujeme v mouce, vejci, strouhance a smažíme klasickým způsobem. Krok 3: Třetí cibuli nakrájíme na kroužky, obalujeme v mouce a také osmažíme do křupava.

Zveřejněno 23. 2. 2010

Poznámka autora magdalenka

Servírujeme napr. so zemiakovou kašou, na vrch ukladáme cibuľové krúžky, k tomu obľúbený zeleninový šalát.

Nám chutia aj studené, nielen čerstvo vysmažené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulová stehna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6vq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulová stehna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6vq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Tohle určitě vyzkouším:-p Vypadá to skvěle:yes:

Ivka, pretože viem, aké veci vychádzajú z tvojej kuchyne, som veľmi poctená, že si si vybrala a vyskúšala môj recept. Že vám chutilo, ma teší. A foto - nádhera!

magdalenko, dnes jsem dělala k večeři, sice jsem použila oproti receptu kuřecí prsa, přesto to bylo výborné :yes: děkuji, posílám bod a nějaké obrázky :-K

allis, ak sa snažíš a pricapuješ tú múku ručičkou a matláš sa v tom, tak sa to dá zvládnuť...teda niečo aj z maglajzu odkvapne, ale...a sme proti prskaniu pri smažení odolné, nie?

Tohle dělám, Magdi, máme stejný zdroj :-p;-):-D,
Allis - neboj se, fakt drží !!!!

Zní to moc zajímavě, cibuli máme taky rádi. Jen nechápu, jak se to těstíčko udrží na mase při obalování? :-)
A.

Magdalenko, my cibulovy jsme a tak musim vyzkouset. A taky nekteri z nas radi okousavame kosticky.:yes:4:yes:

Paprička, samozrejme, vykostenie je nanajvýš vhodné...obyčajne pre seba vykosťujem, iba niekto u nás rád obhrýza, tak som to kvôli nemu napísala takto. (Minule som si všimla, ako Iljuša pri nejakom svojom recepte písala, že tiež radi obhrýzajú...)Pekný deň!

Magdalenko - a nebylo by lepší to už vykostit? Já tak nerada jím smažená nebo grilovaná kuřecí stehna, když maji kosti. Mám pocit, že je to u nich vždy nedodělané, ale to je asi můj problém.
jinak my jsme spíše česnekoví, ale můžeme zkusit i toto.;-)

Jani, skús - ak ste "cibuľoví" ako my, bude ti chutiť...

Magdi, to musí být hodně zajímavá chuť, já dělám kuře moc ráda, určitě to zkusím:-p

Tématické fráze:
kuřecí stehna recepty, kuře obalované na cibuli, kuřecí stehna na cibuli, kuřeci stehna recepty s obrázky, kureci ste, kreolské curry recept, jak usmažit cibulové kružky, recept smažené cibulové kružky

Suroviny:
stehno kuřecí, cibule, olej, nať petrželová, šťáva citronová, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu