Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík pikant

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lejdy

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min bez doby odležení

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava, bez doby odležení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 958 kJ /
1 663 kcal
Bílkoviny6,87 g
Tuky160,26 g
Vláknina15,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,06 g
Sůl17,60 g
Sacharidy44,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králíka naporcujeme, naložíme do smíchaných ingrediencí a necháme nejméně 2 dny uležet. Krok 2: Potom upečeme. Krok 3: Vhodnou přílohou jsou brambory v jakékoli úpravě a nebo také rýže.

Zveřejněno 24. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík pikant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PjZW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík pikant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PjZW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Výborný recept, samá chvála od rodiny.

Je to výborné

Béřovický králík - akorát prohozené pořadí ingrediencí

samou roztažeností už nevíte co do tý huby dát,se podívejte na ty děti v africe.....jak pravila Škopková,tak tenhle recept nyní zkusím a žejtra to prolítne přes troubu ale už ted mám tlamu plnou slin.Bože jak já mám králíka rád ale těch receptů je pomálo já ho dělám třeba takhle klasicky ho jakoby upeču ale napřed než navštíví troubu tak ho nasolím načesnekuji a dám do udírny na dobu než začne mít zlatavou barvu .Pak už klasika. s kysaným domácím zelím a knedlíkem bože to je žrádlo to zkuste a fakt budete čumět co to je za bombu,kam se serou teroristi.:-D

Vynikající, dělám z naporcovaného kuřete. Šťávu po upečení projedu tyčkovým mixérem a je vynikající s bramborovou kaší. U nás jedna z nejžádanějších úprav kuřete :-K:yes: Bod samozřejmě :-)

VYNIKAJÍCÍ NIC LEPŠÍHO Z KRÁLÍKA JSEM NEJEDLA TAKTÉŽ NÁVŠTĚVA KTERÁ BYLA POZVANÁ NA KRÁLÍKA SI POCHVALOVALA:-))

Tak k tomuto receptu lze říct jen jediné: DOKONALÝ
My jsme omáčku zjemnili sladkou smetanou a podávali s knedlíkem.
Musíte mít rádi:
1. česnek
2. úžasně ochucenécho šťavnatého a rozpadajícího se králíka.
Kdo říká, že je králík suchý, nezkusil tento recept
Bod letí, to je jasné!! :yes:

Téměř totožný, jako recept"Béřovický králík". Musím konstatovat, že je vynikající:-!:yes: a nám nejvíc chutná, když se to zředí smetanou a je z toho omáčka. Ta chuť té omáčky nemá chybu:-*:-p:-*:yes:

vynikající recept,teˇho zase nakládám-asi potřetí, přítel jen tak něco nepochválí,ale tohle komentoval fakt nadšeně

Tak tohle zkusím, podobně jsem dělala kuře. Koukám, že receptík nemá skoro žádné body:-O:yes:

Super marináda,len keby som mala ešte králika...:-(Ale určite to pôjde aj z kuraťa;-)

No prosím, králíček, jako malovaný:-p:yes:

Tématické fráze:
pikantní králík, vynikající králík, králík recepty, králík pikant, top recepty králík, recepty na kralika, králík recepty bezkonkurenční, recepty z králíka, recept na králíka, králík s bramborovou kaší, recept z králíka, králík recept, pikantní králík recept, králík pikantní, pikant králík, beřovický králík, kuře králík v pikantní omáčce, pikantni peceny kralik, králík s kaší, recepty králík

Suroviny:
králík, cibule, česnek, olej, voda, kečup sladký, pepř, hořčice, sůl, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu