Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 189 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 19,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 126,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46Rn
Moje poznámka
Ruská zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46Rn
Nejnovější recepty
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 1 hodinou
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 1 hodinou
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 19 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno 31. 3. 2025 11:19
Sezamové sušenky
Přidáno 31. 3. 2025 09:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Věnečky
jana.smajclova před 9 minutami
Fazolky v sýrové omáčce
Sahula před 44 minutami
Králík na česneku a hořčici
Valis před 51 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Aluse81 před 54 minutami
Hrnkový perník nadýchaný
Jířa Gerlová před 1 hodinou
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Ajca1 před 2 hodinami
Lilková směs na dva způsoby (na toasty nebo karbanátky)
ZboSy před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Kamice před 4 hodinami
Krkovička z trouby
lunav1 před 5 hodinami
Bramborové špecle
ZboSy před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na ruskou zmrzlinu,
ruská zmrzlina podle hrušky,
ruská kuchyně recepty,
recept na zmrzlinu,
ruská zmrzlina-recept,
recept na domaci ruskou zmrzlinu,
jak udelat ruskou zmrzlinu,
recepty ruské kuchyně,
ruska zmrzlina/recept,
zmrzlina recept,
recepty na ruskou zmrzlinu,
ruska zmrzlina/recept,
ruská kuchařka,
ruskazmrzlina,
hruška ruská zmrzlina,
ruská kuchyně - recepty,
oplatky na ruskou zmrzlinu,
ruská zmzlina,
ruská zmrzlina cena,
recept na ruskou zmrzlina
Suroviny:
šlehačka,
žloutek,
cukr,
cukr vanilkový,
bílek,
cukr moučkový
Komentáře (9)