Výtečná klobása na pečení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 186 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 674,70 g |
Tuky | 176,00 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 19,47 g |
Sůl | 37,00 g |
Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Doporučená příloha: Co kdo má rád. U grilu na chalupě chleba, v sobotu doma brambory se zelím, u nás zvané Holeček.
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Moje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 53 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 24 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 34 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
klobásy na pečení,
prát do klobás,
pečení klobás,
hovezi prat,
klobasa na pečení,
domácí pečené klobásy,
prát na klobásy,
jak udělat prát,
hovězí klobása,
jak udit klobásy,
uzení klobás v troubě,
domácí klobásy pečené v troubě,
pečení klobásy,
peceni bile klobasy,
pečení klobas v troubě,
domácí klobásy na pečení,
jak udit hovězí maso,
vepřový prát,
peceni bilych klobásy,
prát klobásy
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová bez kosti,
krkovice uzená,
česnek,
sůl,
rychlosůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
voda,
střeva vepřová,
špejle,
sádlo
Komentáře (4)