Výtečná klobása na pečení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 186 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 674,70 g |
Tuky | 176,00 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 19,47 g |
Sůl | 37,00 g |
Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Doporučená příloha: Co kdo má rád. U grilu na chalupě chleba, v sobotu doma brambory se zelím, u nás zvané Holeček.
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Moje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 1 hodinou
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 4 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 10 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 17 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 17 hodinami
Tématické fráze:
klobásy na pečení,
prát do klobás,
pečení klobás,
hovezi prat,
klobasa na pečení,
domácí pečené klobásy,
prát na klobásy,
jak udělat prát,
hovězí klobása,
jak udit klobásy,
uzení klobás v troubě,
domácí klobásy pečené v troubě,
pečení klobásy,
peceni bile klobasy,
pečení klobas v troubě,
domácí klobásy na pečení,
jak udit hovězí maso,
vepřový prát,
peceni bilych klobásy,
prát klobásy
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová bez kosti,
krkovice uzená,
česnek,
sůl,
rychlosůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
voda,
střeva vepřová,
špejle,
sádlo
Komentáře (4)