Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petina Pizza

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Peta Ced Peta Ced

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 295 kJ /
1 027 kcal
Bílkoviny26,00 g
Tuky35,55 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy146,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky si naleju vodu a rozpustím v ní droždí. Krok 2: Přidám mouku a sůl a zamíchám Krok 3: Pak přidám oliv.olej a vypracuju těsto. Krok 4: Poté vyválím dokulata a vložím na plech na pečící papír. Okraje by měly být větší. Krok 5: Na těsto si můžete dát, co vám chutná. Vložím do předem vyhřáté trouby na 10-13 minut na 220°C.

Zveřejněno 3. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Petina Pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eqxk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Petina Pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eqxk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Ahojyk vítám tě na topkách a přeju ti moc užitečných rad a vidím že ses hned osvědčil.:-K.A bodik je už ne cestě:yes:

Peta Ced, vítám tě v naší Topácké rodině, ať se ti tu líbí a nachytáš tu plno dobrůtek a vychytávek;-)

:-)

Tématické fráze:
pizza recept, recept na pizzu, těsto na peta pizzu, petina.cz, margherita recept

Suroviny:
droždí, voda, mouka hladká, sůl, olej olivový

Přidat fotografie receptu