Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené maso

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 774 kJ /
1 619 kcal
Bílkoviny68,79 g
Tuky24,36 g
Vláknina40,96 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,75 g
Sacharidy261,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekáč nebo zapékací mísu si vymažeme nejlépe máslem. Krok 2: Brambory nakrájíme na silnější plátky a poklademe jednu vrstvu na pekáč, osolíme, posypeme nakrájeným pórkem a 1 stroužkem česneku, který jsme si nadrobno nasekali. Krok 3: Na to položíme osolené a opepřené řízky, dále pak očištěné a na plátky nakrájené žampiony a zakončíme vrstvou brambor, osolíme, posypeme druhým stroužkem česneku. Krok 4: Vše zalijeme šlehačkou a pečeme při teplotě 250 C. Krok 5: Před koncem pečení zasypeme strouhaným sýrem a dopečeme.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EBY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EBY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

uvařeno a je to výborné a rychlé. :yes:

Bahula: krásné foto, Evi:-K:yes::yes:

Když není čas na vaření :yes::-K

Přesně můj styl vaření jdu do toho a dávám bodík:yes::-)

Tématické fráze:
zapecene maso, zapečené vepřové maso recepty, zapecene maso se slehackou, maso zapečené se šlehačkou, vepřové řízky se šlehačkou, zapečené vepřové maso, zapečené vepřové řízky, zapečené vepřové maso se šlehačkou, zapecene maso ve slehacce, vepřové maso zapečené se šlehačkou, zapékané maso, zapečené vepřové závitky, vepřové řízky zapečené, zapečené vepřové se šlehačkou, vepřové maso se šlehačkou, zapečené maso recept, recept na zapečené maso, zapečené řízky se šlehačkou, vepřové zapečené se šlehačkou, recepty na zapékané maso

Suroviny:
brambory, řízek vepřový, pórek, šlehačka, žampióny, česnek, sýr, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu