Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 791 kJ / 2 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
Tuky | 86,94 g |
Vláknina | 39,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 271,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme, zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu.
Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Krok 2: Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na brambory, osolíme a okořeníme bazalkou. Krok 3: Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme.
Trošku podlijeme vodou a pečeme dozlatova na 250 °C.
Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Krok 2: Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na brambory, osolíme a okořeníme bazalkou. Krok 3: Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme.
Trošku podlijeme vodou a pečeme dozlatova na 250 °C.
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEL
Moje poznámka
Filé po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEL
Nejnovější recepty
Kanapky s lososem a kaviárem
Přidáno před 9 hodinami
Celerová omáčka s vepřovým masem
Přidáno před 14 hodinami
Kapiový salát
Přidáno před 14 hodinami
Horké maliny
Přidáno před 17 hodinami
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Přidáno před 18 hodinami
Labužnické řízečky
Přidáno 25. 12. 2024 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm
Sedm nejlepších receptů na snadné jednohubky: Osvěžující šťavnaté z manga, výrazné lososové nebo hermelínové s ořechy
Plněná vejce mimóza: Silvestrovská pochoutka, kterou zvládne připravit každý. Skvěle chutná a máte ji za pár minut
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makovky – šneky
Tonja před 5 hodinami
Kynuté cibuláčky
Tonja před 5 hodinami
Salát ze sterilovaného celeru
Tonja před 5 hodinami
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 5 hodinami
Chowder s treskou
Tonja před 5 hodinami
Polévka z pečené brokolice a brambor
Tonja před 6 hodinami
Domácí chleba z říše fantazie
Tonja před 6 hodinami
Čočkový salát s kysaným zelím
Tonja před 6 hodinami
Bulky se sýrem
Tonja před 6 hodinami
Štafetky pro mlsouny
Matea před 6 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé po italsku,
přírodní filé,
ryba po italsku,
file,
losos po italsku,
losos filé recept,
rybí filé po po italsku,
recept+losos,
filé na bazalce,
losos filé,
filé z lososa,
přírodní filé s bramborem,
přírodní rybí filé,
přírodní filé recept,
recepty file,
rybí filé po lázeňsku - recepty,
fillé na bazalce,
filé s bazalkou,
losos filé recepty,
přírodní filety
Suroviny:
brambory,
filet rybí,
rajče,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
slanina anglická,
sůl,
bazalka čerstvá,
olej
Komentáře