Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Moje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z drůbežích jater,
játra montenegro,
drůbeží játra recepty,
charakteristika pokrmu,
drůbeží játra na víně a slanině,
drůbeží játra na víně,
kuřecí játra montenegro,
charakteristika drubezich jater,
vepřové játra na slanině,
charakteristika chuti pokrmu z jater,
drůbeží játra na smetaně,
recept na drůbeží játra od maminy,
pokrmi z jater,
pokrmy z jater,
drůbeží játra na víně se slaninou,
pokrmy s drůbežích jater,
pokrmi z drůbežích játer,
pochotky z drůbežích jater,
pokrmy z drubezjch jater,
pokrmy z důbežích jater
Suroviny:
játra drůbeží,
víno červené,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
olej,
bobkový list,
jalovec,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)