Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra Monte Negro

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evcal evcal

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 061 kJ /
2 883 kcal
Bílkoviny91,89 g
Tuky251,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 2,77 g
Sůl6,90 g
Sacharidy30,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěná játra potřeme olejem, vložíme do pánve, přidáme nasekanou cibuli a česnek a asi 5 minut opékáme. Krok 2: Přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky slaniny a dáme asi na 5 minut zapéct do dobře rozehřáté trouby (220°C).

Zveřejněno 6. 3. 2010

Poznámka autorky evcal

Já podávám s rýží na všechny možné způsoby, zde konkrétně se zeleninovou rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra Monte Negro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRYl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra Monte Negro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRYl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:yes::yes:

U nás je s játry stejný problém jako má Jahoda.Škoda,to já jsem líná je dělat jenom pro sebe.Bodík posílám a o teto jistě dobrůtce si nechám poze zdát;-(

jahůdko: Určitě vyzkoušej nebudeš litovat.:-p Doposavaď jsem znala pouze játra na smetaně, ale byla jsem potěšena. S tou oblíbeností tomu je zrovna tak i u nás. Nikdo o ně zrovna nestál, tak je mamina dělala tak jednou do roka, teď, když můžu experimentovat sama, tak jim nakonec ještě přijdu k chuti...:-D

Věřím, že je to pochoutka, někdy to vyzkouším, ale jen pro sebe - játra mi nikdo doma nechce (někde četli negativní článek na játra a mám smůlu:-((, ale nejsem líná, tak je prubnu jen pro sebe:-D:yes:

Tématické fráze:
pokrmy z drůbežích jater, játra montenegro, drůbeží játra recepty, charakteristika pokrmu, drůbeží játra na víně a slanině, drůbeží játra na víně, kuřecí játra montenegro, charakteristika drubezich jater, vepřové játra na slanině, charakteristika chuti pokrmu z jater, drůbeží játra na smetaně, recept na drůbeží játra od maminy, pokrmi z jater, pokrmy z jater, drůbeží játra na víně se slaninou, pokrmy s drůbežích jater, pokrmi z drůbežích játer, pochotky z drůbežích jater, pokrmy z drubezjch jater, pokrmy z důbežích jater

Suroviny:
játra drůbeží, víno červené, slanina anglická, cibule, česnek, olej, bobkový list, jalovec, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu