Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 246 kJ / 2 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,50 g |
Tuky | 230,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj5z
Moje poznámka
Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj5z
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 30 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
pečené maso,
vepřové maso pečené se zelím,
pečene maso se zelím,
pečené koleno se zelim,
pečené krůtí maso se zelím,
pečené uzené koleno se zelím,
uzené pečené maso na zelí,
pečené uzené maso,
pečené maso na zelí,
bavorské knedlíky,
pečene koleno + knedle a zeli,
pečene mäso recept,
pečené koleno se zelím a knedlikem,
pečené uzené maso se zelím,
pečené uzené se zelím,
vepřové maso pečené v zelí,
bavorské pečené vepřové koleno,
knedlík zelí maso,
pečené vepřové maso se zelím,
vepřové knedlík zelí
Suroviny:
koleno vepřové uzené,
bůček,
koření staročeské,
olej
Komentáře (17)