Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso v hořčičné marinádě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

smudlinka.pavlinka@seznam.cz

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: podle kusů masa

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vezmeme pekáč a lehce vymažeme olejem. Pak naklepeme maso a souměrně ho posypeme kořením (z obou stran), poté maso potřeme z obou stran hořčicí, maso položíme do pekáče a poklademe cibulí, kterou jsme si nakrájeli na kolečka. Nakonec posypeme sýrem a na 180 stupňů pečeme přibližně 40 minut. Jako přílohu uvaříme brambory.

Zveřejněno 9. 3. 2010

Poznámka autorky smudlinka…

Jídlo je trošku ostré.

Snad ho někdo vyzkoušíte nebo se vám aspoň recept bude líbit:)) Každopádně dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v hořčičné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83Bl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v hořčičné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83Bl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Velmi oblíbená kombinace masa v naší rodině - co říci - opět Hanka doplnila krásnou fotečkou - tak alespoň děkuji :-K za ní ;-)

Jo a Pavlínko, u tebe všechno to krásný teprve začíná......:yes::-D

Ke kuřecím stehýnkům jsem přidala zbytek vepřové plece, okořenila, potřela hořčicí, ale dijonskou, máme jí radši,zasypala cibulí a dala jsem zapéct pod alobal asi na 20 min. Potom jsem teprve přidala nastrouhaný sýr a už odkryté dala zapéct na dalších 20 min. a bylo to tak akorát. Měli jsme k tomu šťouchané brambory se šťávou s rozteklým sýrem. Na povrchu byl sýr křupavý.Moc nám chutnalo, bylo to takové pikantní. Pavlínko, posílám ti nějaké fotky. Pokud je nebudeš chtít, tak je smažu a hlavně ti posílám bodíka:yes::yes: +

tak je mi to uplne jasne finneta, lenze ja varim uz 30 rokov.

to znám a je to výborné. jen nepotírám hořčicí. a co z něho zbyde? já maso mám prvních 30 minut přikryté alobalem a až pak ho sundávám. takže sýr je krásně křupavý:-D:yes:

vybusna, taky si to neumím představit:-S

co ostane z toho syra po 40 minutach zapekania?

Dělám stejně jen ještě obalím v hl. mouce to maso:yes:

Tématické fráze:
marináda z hořčice, kuřecí maso s hořčicí, marinada s horcici, kureci maso na horcici, marináda hořčice, marináda na maso, marináda na vepřové maso, maso v marinádě, maso v hořčicové marinádě, marináda z kremžské hořčice, vepřové maso v marinádě, veprove maso na kremzske horcici, medovo-hořčičná marináda, veprove maso na horcici, hořtičná marináda, marináda s kremzskou horcici, marináda s hořcice, marináda na kuřecí maso, veprove maso s horcici, vepřové maso v kremžské hořčici

Suroviny:
maso, olej, sýr, sůl, koření grilovací, cibule, hořčice kremžská, brambory

Přidat fotografie receptu