Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 479 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,90 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Moje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 53 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 24 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 34 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampióny,
žampióny nadívané,
nadívané žampiony šunkovou nádivkou,
jak očistit žampiony,
zampiony,
nadívané žampiony recept,
smažené žampiony,
nadívaný žampiony,
recepty nadívané žampiony,
očištění žampionů,
recept nadívané žampiony,
recepty vareni nadivane zampiony,
nadivane zampiony,
nadívané houby,
smažené žampiony s nádivkou,
jak očistit žampion,
recept na nadivane zampiony,
smažené žampiony recept,
nadívané bedly,
zampiony smažene
Suroviny:
žampióny,
sýr tavený,
šunka,
mléko,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
tuk
Komentáře (4)