Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio od Brutzel-Svejk

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Brutzel-Svejk

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 773 kJ /
663 kcal
Bílkoviny53,80 g
Tuky27,58 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy47,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso namrazíme, aby se dalo lépe krájet. Ostrým nožem krájíme pak tenké plátky, které položíme na talíř s rajčaty. Krok 2: Polijeme Acetem, olivovým olejem, posypeme parmezánem, ochutíme solí a pepřem. Nakonec vše zdobíme nakrájenou bazalkou.

Zveřejněno 22. 3. 2010

Poznámka autora Brutzel-Svejk

Priloha bagetka a sklenicka Chianti Classico.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio od Brutzel-Svejk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRlP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio od Brutzel-Svejk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRlP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

vybusna: K tomu dotazu na rostbeef! Mám osvedčený recept ,ktorý robím roky a stále sa darí urobiť ! Ak chceš, pošlem receptík.

Devcata nez se tady rozjede Thread o Rostbeefu musim k tomu rici, ze u nas se toto jmeno pouziva k pojmenovani urciteho druhu masa a ne zpusobu zpracovani a Carpaccio jen zpusob zpracovani. Jelikoz se jedna o maso SYROVE vyzaduje to vysokou kvalitu. To je vse.

Bazalka mi tam teda vůbec nesedí a úplně mě vytáčí když mi na talíř nalejí Balzamico. Doma bych si taky netroufla:-/

vybusna, nie si sama, ja tiež nemám odvahu...dávam si to obyčajne v reštaurácii, ale tiež iba v osvedčenej...;-)

Podivej se do mych receptu tam je Rostbeef trochu popsany. Jestli potrebujes pomoci ozvi se pres vzkazy.

brutzel svejk...a nenapisal by si este, akym sposobom robis rostbeef?...totizto ja to povazujem za velke umenie a zbieram stale odvahu na to, aby som to skusila a tak sa mi zide kazda skusenost.

Tématické fráze:
carpaco z cervene repy, pečení rostbeefu, hovězí carpacio, hovězí carpaccio, carpacho, hovezi carpaccio recept, příprava carpaccio, carpaco z řepy, priprava carpacia, carpacho recept, anglický rostbeef, karpáčo, hovězí carpačo, příprava rostbeefu, rostbeef, carpacho z červené řepy, carpaco s červené řepy, carpaccio recept video, příprava carpaco, rostbeef recept

Suroviny:
filé, rajče, parmazán, balsamico, olej olivový, pepř, sůl, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu