Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,80 g |
Tuky | 27,58 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 47,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carpaccio od Brutzel-Svejk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRlP
Moje poznámka
Carpaccio od Brutzel-Svejk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRlP
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 51 minutami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 28 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 32 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 8 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 8 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 15 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 16 hodinami
Tématické fráze:
carpaco z cervene repy,
pečení rostbeefu,
hovězí carpacio,
hovězí carpaccio,
carpacho,
hovezi carpaccio recept,
příprava carpaccio,
carpaco z řepy,
priprava carpacia,
carpacho recept,
anglický rostbeef,
karpáčo,
hovězí carpačo,
příprava rostbeefu,
rostbeef,
carpacho z červené řepy,
carpaco s červené řepy,
carpaccio recept video,
příprava carpaco,
rostbeef recept
Suroviny:
filé,
rajče,
parmazán,
balsamico,
olej olivový,
pepř,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (7)