Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvový nepečený moučník

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 727 kJ /
891 kcal
Bílkoviny9,06 g
Tuky50,75 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy96,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sušenky a mandle umeleme, přidáme heru a med a pořádně promícháme. Krok 2: Natlačíme na dno formy, kterou jsme si lehce vytřeli máslem. Krok 3: Šťávu z kompotu zahřejeme na 80°C a rozpustíme v ní želatinu. Krok 4: Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na natlačené těsto. Krok 5: Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou a ještě jednou promixujem. Krok 6: Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout přes noc v lednici.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvový nepečený moučník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PEW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvový nepečený moučník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PEW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Pochoutka.:-p A krém je pěkně osvěžující.:-)

Díky Daniele:-K jsem jej objevila:-O a do oblíbených zařadila:yes: takovéto moučníky u nás "frčí" a proto posílám 5.bodík;-):yes:

Vyzkoušela jsem. Dělala jsem ho, ne z broskvového kompotu, ale z oloupaných a vypeckovaných broskví. Šťávu z kompotu lze nahradit jakýmkoliv sirupem s vodou.
Sušenky jsem měla zakoupené z Alberta tzv Anglické sušenky. Je v nich obsažena právě celozrnná mouka. Ale kolik? To raději nepíšou.
Výsledek byl úžasný! Recept by si zasloužil více bodů.:yes:

Je výborný, dělala jsem ho už dříve. Díky Jani za připomenutí ;-):-K

:yes::yes::-p

ahoj.jak sis vytvořil(a) tyto stránky?vůbec nevim jak se to dělá.pošli mi to na e-mail : deniska.www@seznam.cz děkuji mockrát:-):-))

Tématické fráze:
nepečený koláč s broskvemi, moučníky s broskvemi, moučník s broskvemi, nepečené buchty, nepečený dort s broskvemi, broskvový cheesecake, broskvová buchta, broskvový koláč nepečený, buchta s broskvemi, nepečený broskvový koláč, nepecena buchta, buchta s broskví, broskvový tvarohový koláč - nepečený, broskvový dort, diabetické moučníky, buchta broskve, buchty s broskvemi, broskvový koláč z čerstvých broskví, nepečený cheesecake s broskvemi, dort z broskvi

Suroviny:
sušenky celozrnné, mandle, tuk hera, med, kompot broskvový, želatina, cukr vanilkový, tvaroh, jogurt bílý

Přidat fotografie receptu