Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šunkové závitky s houbami

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

christynka20

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 494 kJ /
357 kcal
Bílkoviny31,12 g
Tuky22,57 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 161 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,00 g
Sacharidy6,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibulku nakrájenou nadrobno zpěňte na másle, přidejte nakrájené houby, pepř, sůl a za stálého míchání duste, až se voda, kterou houby pustily, vysmaží. Potom nechte houby vychladnout. Krok 2: Na každý plátek šunky dejte 1 - 2 lžíce studených hub, plátky s náplní stočte a závitky skládejte do vymazané zapékací mísy. Krátce je zapečte v troubě.

Zveřejněno 6. 4. 2010

Poznámka autora christynka20

Podavame teple i studene. S pecivem:)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šunkové závitky s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq9G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šunkové závitky s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq9G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Závitky jsem před zapékáním posypala sýrem:-ppřidala jsem foto a:yes:+3

pouzivam jedine cerstve zampiony:-)ale dobre to klidne muze byt i z jinych:-)

To by manželovi určitě chutnalo.:yes: Jen mám dotaz - houby jsou asi čerstvé, že? A jaké houby do toho používáš směs z našich lesů, hlívu nebo žampiony ?

Tématické fráze:
kuřecí závitky s houbami, šunkové závitky, vepřové závitky s houbami, kuřecí závitek s houbami, veprovy zavitek se sunkou a houbami, studené předkrmy závitky, studené předkrmy šunkový závitek, šunkové zavitky se žampiony, houbové závitky, vepřové závitky s houbama, závitek s houbami, sunkove rizoto, rizoto s kurecim masem a houbami, rizoto s kuřecím masem

Suroviny:
šunka, houby, cibule, pepř, sůl, máslo

Přidat fotografie receptu