Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso na smetaně

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jenny

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 370 kJ /
1 044 kcal
Bílkoviny6,66 g
Tuky96,47 g
Vláknina11,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,97 g
Sůl17,00 g
Sacharidy34,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechno zamícháme a nalijeme do pekáčku, maso zakryjeme alobalem a necháme marinovat do druhého dne. Krok 2: Potom maso upečeme, nejprve na 220°C s alobalem, pak sundáme alobal a dopečeme do křupava na 200°C, podáváme s rýží nebo bramborem.

Zveřejněno 7. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LZVr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LZVr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

mia2404:tak to mě těší,že jste si pošmákli...no a manžela chválím...hezké fotečky...;-):-K

:-p vynikajúci recept , manžel nám uvaril na obed a bola rodinka spokojná mali sme k tomu cestoviny aj opekané zemiaky pridávam fotečky:-) a bodík+1:yes:

vypadá to dobře:-K

Jenny, posílám fotečky z dnešního oběda podle tvého receptu. Kdyby se ti nelíbily, smažu je a až pokrm vyfotíš, jak píšeš, můžeme je třeba posunout dozadu...

Jj, díky, zkusím je nejdřív pokrájet, ale abych si neukrojila ruku při mé "šikovnosti" :-8:-)) Když to nepůjde, zkusím jemně podrtit ;-)

Fakt zaujímavé:-OJenny,teším sa na fotky a napíš ako vám chutilo.

Hmm, marinované masíčko na smetaně je moc dobré. Zajímavé ingredience, pro mne celkem nezvyklé v kuřecím mase. Ten anýz a kostičky špeku, to zní hodně zajímavě;-):yes:

zizala:aha,díky za upozornění,ne,hned to napravím,má to tam být jednou,no ano,anýz je možno podrtit v hmoždíři,ale ne zase na padrť.

Jano, máš tam 2x 1 dl vody, to je správně? A já jsem ještě nikdy nekrájela anýz, nešlo by ta semínka jenom podrtit třeba v hmoždíři?

Tématické fráze:
kuřecí maso na smetaně, maso na smetaně, kuřecí na smetaně, recepty kuřecí maso na smetaně, kureci maso smetana, kureci maso na smetane s ryzi, recepty z kuřecího masa, kuřecí maso recepty, kureci maso se smetanou, krůtí maso na smetaně, recepty kuřecí maso smetana, recept kuřecí maso na smetaně, kureci maso ve smetane, kuřecí smetana, kuřecí maso a smetana, kuřecí maso na smetaně recept, něco z kuřecího masa, recepty kureci maso, kureci prsa na smetane, recepty z kuřecího masa na smetane

Suroviny:
maso kuřecí, smetana sladká 31%, olej olivový, sůl, cibule, česnek, paprika sušená sladká, koření na kuře, anýz, voda, slanina

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu