Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupkavé řízky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

barbra

Snadný

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 587 kJ /
2 052 kcal
Bílkoviny429,45 g
Tuky36,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 1,21 g
Sůl2,98 g
Sacharidy1,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa obalíme v trojobalu, a pak obalíme znova ve vejci a ve strouhance. Krok 2: Osmažíme a podáváme s bramborama, kaší, hranolkami...

TIP: Nejlepší recepty na řízky

Zveřejněno 9. 4. 2010

Poznámka autorky barbra

Je jedno, z jakého to děláte masa a pak se do vejce může přidat tvrdý sýr nastrouhaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupkavé řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ65

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupkavé řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ65

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

kokina: kuřecí maso není potřeba klepat.

kokina: Řekla bych, že u kuřecích prsních řízků to není ani nutné. ;-)

a co takhle naklepat !!!:-S:-((:no:

Takto obalené řízky jsou opravdu křupkavé a moc dobré. Dělala jsem je z kuřecích prsíček a k tomu bramborovou kaši.
Eluno, máš to za bodík a k tomu fotky:-)):yes::yes: +

Tématické fráze:
z jakého masa řízky, z jakého masa řízek, vepřové řízky z jakého masa, z jakého masa vepřové řízky?, nejlepší maso na řízky, z jakého masa jsou nejlepší řízky, řízek obalený ve špagetách, z jakého masa je nejlepší řízek, z jakého masa se dělá řízek, z jakého masa vepřové řízky, z jakého masa jsou rizky, řízek z jakého masa, z jakého masa řízky?, vepřové řízky z jakého masa?, z jakeho masa jsou dobre risky, veprovy rizek z jakeho masa, z jakého masa jsou nejlepší řízky?, jaké je nejlepší maso na řízky, jakého masa je nejlepší řizek, veprovy rizek z jakeho masa?

Suroviny:
prsa kuřecí, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu