Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská roláda

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 137 kJ /
3 379 kcal
Bílkoviny51,38 g
Tuky169,56 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy403,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na hnědé těsto vypracujeme, vyválíme, natřeme na ně bílou náplň, stočíme v roládu, potřeme rumem a obalíme v kokosu. Krok 2: Bílou náplň uděláme tak, že uvedené suroviny smícháme.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bratislavská roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/43n

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bratislavská roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/43n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

:-p:-K

dělávám každý rok, recept mám od mojí maminky a je úžasná. Jen místo piškotů používám kakaové sušenky "Derby" :-p:-p:-p:yes:

Nepečená roláda je brilantní nápad! :yes:

právě se do toho pouštím..snad se nám to povede :-)

Presne tuhle roladu me naucila moje babicka. Skvele chutna a pritom rychla a levna!! :yes::yes::yes::yes::yes: Na pocest moji babicky davam bodik

Vypadá to chutně.:-)):-p:-):yes::-D

Tématické fráze:
varecha.sk, bratislavská pečeně, recepty varecha sk, bratislavská hovězí pečeně, bratislavská vepřová pečeně, bratislavský dort, bratislavské řezy, hneda rolada, bratislavská pečeně recept, recepty varecha .sk, varecha sk, bilá roláda, hovězí bratislavská pečeně, recepty varecha, dortíčky z rolády, rolády a řezy recepty, bratislavska nepecena rolada, levna roláda, recepty bratislavská pečeně, roláda

Suroviny:
piškoty, cukr moučkový, vejce, kakao, rum, mléko, máslo, cukr moučkový, kokos, rum

Přidat fotografie receptu