Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková roláda

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Vera.a Vera.a

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 700 kJ /
4 230 kcal
Bílkoviny235,60 g
Tuky353,14 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 3,85 g
Sůl8,69 g
Sacharidy27,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček umlet s česnekem, přidat ostatní přísady a nechat uležet v chladu do druhého dne. Krok 2: Pak směs rozetřít na mokrý igelit, potříř hořčicí, dát smažená vejce a salám, a pomocí igelitu stočit do rolády a dát péct. Spoj rolády dát dolů, aby nepraskla.

Zveřejněno 17. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčková roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/36Dx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčková roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/36Dx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

No nááádhera a já to neviděla!!:-O:yes::yes:

Já znám tuhle roládu už přes 20 let od tety, jen s tím rozdílem, že do mletého bůčku dáváme tatru a vegetu a druhý den ji plním míchanicí (nebo omeletou) z vajec, lečem, hráškem, kapií a párkem a peču v namočeném celofánu, propíchaném, aby vytekl vypečený tuk. Celofán po namoční hezky pruží, takže roládičku stáhne do pěkného tvaru. A když včas odliju ten tuk, než se přepálí, mám i něco jako sádlo....:-D:-D
je to vskutku dobrota:-p

:-)v tomhle mě opravdu pan Babica neinspiroval, :-))ale ani topky....léta mám schovaný výstřižek s popisem na výrobu nadívané sekané s touhle omeletou (+ dalšími surovinami), kde pak ve výsledku ozdobený řez vypadá jako obličejík nebo hlava zvířátka.;-)

Nemusí se čekat na Babicu - všechno se najde na Topkách, i ta omeleta do rolády ;-)http://www.toprecepty.cz/recept/3652-kureci--rolad...

Vidím, že pořadem Babicovi dobroty se inspirovala i Cathleen. Host v Babicových dobrotách inspiroval hodně lidí. Místo míchaných vajíček (klasická náplň do různých masových rolád) je lepší z vajíček udělat vaječnou omeletu.

Toto taky dělávám, akorát místo mouky dávám solamyl. Je to vynikající, takže musím dát za 2:yes:

Tématické fráze:
bůčková roláda, bůčková roláda recept, mletá bůčková roláda, roláda z mletého bůčku, roláda z bůčku, recepty bůčková roláda, recept bůčková roláda, bůčková roláda z mlétého masa, bůčková roláda z mletého bůčku, bůčková roláda recepty, bučkova roláda z mletého, buckove rolady, recept na bučkovou roladu, bůckova rolada mleta, bůckova rolada-recept, rolada buckova, bůčková roláda vařená, buckova rolada babica, bůčková, varena buckova rolada

Suroviny:
bůček vepřový, česnek, mouka hladká, voda, mléko, vegeta, vejce, salám

Přidat fotografie receptu