Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 795 kJ / 4 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,51 g |
| Tuky | 210,12 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 709 mg |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 578,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký koláč s ovocem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Zv
Moje poznámka
Křehký koláč s ovocem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Zv
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 7 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 9 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 20 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 1 hodinou
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 1 hodinou
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 4 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 5 hodinami
Tématické fráze:
koláč s ovocem a drobenkou,
křehký koláč,
koláč s ovocem,
křehký koláč s ovocem,
nejlepší ovocný kolac s drobenkou,
křehký drobenkový koláč,
křehký ovocný koláč,
koláč s drobenkou,
dobrý koláč,
křehký jablečný koláč s drobenkou,
křehký jablečný koláč na plech s drobenkou,
ovocný drobenkový koláč,
ovocný kolač s drobenkou,
křehký koláč s jablky a drobenkou,
křehký koláč s rybízem,
recept křehký koláč,
maslovy koláč s ovocem a drobenkou,
drobenkový koláč s ovocem,
krehky drobenkový koláč s ovocem,
krechky jablečný kolač
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
tuk,
vejce,
prášek do pečiva,
šlehačka
Komentáře (21)
Jsem zvědavá, jak bude chutnat
Bohumilo něco podobnýho jsem dělala a bylo to moc dobrý,jen s tím rozdílem,že jsem je dělala jako dvoubarevný řezy...jen těsto,černý a bílý a pak na proužky a krém a střídat...atd...takže bodík
2:není dobrý,nedoporučuji.