Suroviny pro 1
20 ks
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 35,24 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme na jemno (z jednoho kousku rozklepu 2 kousky, tudíž je masa dost, proto píšu 20 kousků).
Krok 2: Do mísy dáme všechny ingredience a pořádně rozmícháme. Naložíme maso a necháme marinovat 24 hodin.
Krok 3: Pak maso opečeme na pánvi jako řízek.
Krok 4: Podáváme s kaší, brambory, hranolky, chlebem a červenou řepou.
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
Moje poznámka
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 2 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 2 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 2 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 4 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 6 hodinami
Tématické fráze:
děkansky řizek,
děkanské řízky,
masino,
mášino maso recept,
recept na děkanské řízky,
recepty z vepřové kotlety děkanský řízek,
děkanský plátek,
dekansky rizek recept,
masino ala,
děkanské řízečky,
děkanský řízek recepty,
kuřecí plátky svátečně,
jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký,
dekanske rizecky recept,
řízek z drceného chleba,
vepřové maso svátečně,
děkanský vepřový řízek recept,
jak dlouho smažit rošťáci,
řízky svatečne,
top recepty dekanske rizky
Suroviny:
maso,
solamyl,
hořčice plnotučná,
vejce,
pepř,
česnek,
sádlo,
řepa červená
Komentáře (16)