Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masino à la řízek

Hodnocení receptu je 4,6 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jenny

Snadný

Doba přípravy 1440 min Doba přípravy: 1440 min

1440 min (1440 min příprava)

Suroviny pro 1

20 ks

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 809 kJ /
671 kcal
Bílkoviny38,71 g
Tuky35,24 g
Vláknina8,21 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 593 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy48,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme na jemno (z jednoho kousku rozklepu 2 kousky, tudíž je masa dost, proto píšu 20 kousků). Krok 2: Do mísy dáme všechny ingredience a pořádně rozmícháme. Naložíme maso a necháme marinovat 24 hodin. Krok 3: Pak maso opečeme na pánvi jako řízek. Krok 4: Podáváme s kaší, brambory, hranolky, chlebem a červenou řepou.

Zveřejněno 20. 4. 2010

Poznámka autora Jenny

Spíše smažit na pánvi z teflonu.

Možná je už tady takový recept, nepídila jsem, ale tohle mě naučila tchyně, která to má od kamarádky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masino à la řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq5O

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masino à la řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq5O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (16)

ma??co??? absolutně nesnáším prznění našeho jazyka ... ať už je recept jakkoli dobrý i když rarášky zná hlavně z 90-tek snad každý , vařily se ve velkém všude a v podstatě z čehokoliv .

prosciuto 20. 5. 2016 15:43
à la, alebo alla:-((

prosciuto: správne, :-) opravené. ;-)

mysaci:díky moc,taky ho dělám jen svátečně...;-)

Jenny, vyzkoušela jsem tvůj receptík a musím říct, že není jako ostatní. Je sice podobný, ale tenhle je jednoznačně nejlepší!!! Sklidila jsem chválu celé rodiny, přiřadím si ho mezi sváteční :-)
Moc moc díky!!:-K

Tohle znám pod názvem "rošťáci", je to fakt výborný :yes:

Má stejný recept a můžu potvrdit že je super:yes::yes::yes:dávám bodík:-K

Maris:-), děkuji za pochvalu, prostě mi tohoto receptu bylo líto, že je tu bez fotky. A navíc...ráda si maso nakládám dopředu, protože pak je hned po ruce, žádná příprava, a při takovém vaření stihnu i spoustu jiných věcí:-)

Recept opravdu není nic nového, ale ivulinko, přidala jsi krásné fotky:yes::-)

Jani:-), vyzkoušela jsem tvůj recept a musím jedině pochválit, protože maso bylo po dvou dnech marinování nádherně měkké a křehké, do marinády jsem přidala malinko červené mleté papriky, aby mělo maso v konečném výsledku pěknou barvu, to dělám téměř u všech receptů. Dovoluji si přidat Ti sem pár foteček, kdyby se nehodily, pak je smáznu a bodík je samozřejmostí.

nam,nam,a hezoučké dortiky:yes::yes:

:-K:-K:yes:letí bodík

Dělám podobný, jen nedávám sojovku, ale více koření - majoránku, kari, tymián a drcený kmín. Znám pod názvem děkanský řízek, ale jinak dobrota vhodná i na gril.

:-) prskavka.bobo nemáš tak úplnou pravdu....pokud mám čas na uveřejnění receptu, mám čas i na to, pohledat, jestli tu podobný není. To, o čem mluvíš, je pohodlnost, ne nedostatek času.

Posílám bodík,nemá každý čes hledat,jestli už tady podobný recept je nebo ne.Dneska se dívám,recept se mi líbí,a hned ho vyzkouším,tak to asi funguje ne? :-))

Jenny, máš pravdu, je tu a viackrát...alebo s malými obmenami a notoricky známy...
Vyhľadávač funguje dosť spoľahlivo, oplatí sa ho použiť pred vložením receptu...
Ale torty máš krásne.

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze:
děkansky řizek, děkanské řízky, masino, mášino maso recept, recept na děkanské řízky, recepty z vepřové kotlety děkanský řízek, děkanský plátek, dekansky rizek recept, masino ala, děkanské řízečky, děkanský řízek recepty, kuřecí plátky svátečně, jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký, dekanske rizecky recept, řízek z drceného chleba, vepřové maso svátečně, děkanský vepřový řízek recept, jak dlouho smažit rošťáci, řízky svatečne, top recepty dekanske rizky

Suroviny:
maso, solamyl, hořčice plnotučná, vejce, pepř, česnek, sádlo, řepa červená

Přidat fotografie receptu