Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarská bašta

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 846 kJ /
680 kcal
Bílkoviny64,58 g
Tuky37,32 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opečeme na oleji. Krok 2: Pak dáme zapéct do trouby. Krok 3: Nakonec přidáme kečup, pivo, pepř a česnek. Ke konci dušení můžeme přidat také hrášek, červenou kapii a žampiony. Podáváme s rýží nebo hranolky.

Zveřejněno 5. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivovarská bašta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N6p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivovarská bašta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N6p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

a cibule?

Špatně čtete: Na konec přidáme kečup, pivo .....

A kam s tím pivem? Vypít?:-))

Tématické fráze:
pivovarské maso, staročeská bašta, staročeská bašta recept, pivovarská vepřová kyta, pivovarské knedlíky, pivovarsky knedlik, pivovarská tokáň, dedkova basta, knedliky pivovarske, vepřová bašta, pivovarské maso recepty, fwd dobrou chuť-minutky, karlovarský kotlet, dobra bašta recepty, recept na pivovarskou, pivovarský guláš, karlovarský guláš recept, pivovarská krkovice recept, pivovarská pečeně recept, recept staroceska basta

Suroviny:
maso vepřové, olej, cibule, pepř, pivo světlé, kečup sladký, česnek, sůl, pórek, hrášek, kapie červená, žampióny

Přidat fotografie receptu