Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vanilková zmrzlina trochu jinak

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanule

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie392 kJ /
94 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny vyšlehat v krém a tím naplnit malé soudečky nebo kelímky a dát do mrazáku ztuhnout.

TIP: Jak na domácí zmrzlinu

Zveřejněno 26. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vanilková zmrzlina trochu jinak

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16Rj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vanilková zmrzlina trochu jinak

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16Rj

Marie

Komentáře (25)

Veronika 6. 1. 2013 15:39
suzanna:
Pudink rozmíchávej ve studeném mléce :-)Tak to dělám já a nemám žádne hrudky :-)

Markéta 1. 4. 2012 13:53
Zajímavý recept,ale potřebovala bych vědět,zda to má po zmrznutí opravdu konzistenci zmrzliny.Mé zkušenosti s domácí zmrzlinou totiž vždycky nedopadly zrovna nejlépe,jelikož konzistence byla ala beton:-),ne taková ta jemná,jak ji známe.Poradí mi někdo?:-)

Tak jsem ji právě strčila do mrazáku. Zatím chutná dobře, ale nějak se mi špatně rozmíchal ten puding, zůstaly mi z něj hrudky:-( Nevím, co dělám špatně, ale stane se mi to pokaždé, když do něčeho zašlehávám tuhý puding - do domácího lakrumáčku, do krémů a teď i tady. Ach jo;-( Nevíte, čím by to mohlo být?

Patrikiik 24. 7. 2010 20:49
hm toje fakt velká dobrotová kravina :-D

tak toto je uuuzasne!!!!:yes::yes::yes:

:yes::-K..vyzkouším

Vypadá to moc pěkně:yes: +

Mňam mňam:-p:yes::yes:

Hanule, hned bych si nabídla-bude dobrá a ty máš 15.boda:yes:

Ukládám.Díky za receptík:yes::yes::yes:

Světlano, ten pudink je opravdu jen ze čtvtr litru mléka, to aby byl hodně hustý. Jogurty klasické 150g nebo jeden vanilkový jogurtový (kefírový) nápoj z Lidlu.;-)

:yes:

:-p:yes: krasne foto

Vypadá to úžasně...ale jen pro upřesnění...celý vanilkový puding s 1/4 l mlíka?...a ještě jak velké ty jogurty?...asi ty 150gramové, že?...jinak posílám bodík...určitě vyzkouším...:yes::yes:

:yes::yes:

Tématické fráze:
vanilková zmrzlina, vanilková zmrzlina recept, zmrzlina z pudinku, domací zmrzlina z pudinku, domácí vanilková zmrzlina, pudinková zmrzlina, zmrzlina z pudingu, vanilková zmrzlina z pudinku, domácí zmrzlina mléko tvaroh, recept vanilková zmrzlina, zmrzlina s pudinkem, puding se zmrzlinou, domácí vanilková zmrzlina s pudinkem, vanilková zmrzlina z pudingu, zmrzlina vanilková, krémová vanilková zmrzlina, zmrzlina s pudinku, vanilková zmrzlina, zmrzlina z mléka, domaci vanilkova zmrzlina z pudinku

Suroviny:
pudink vanilkový, tvaroh odtučněný, jogurt vanilkový, cukr vanilkový, cukr třtinový

Přidat fotografie receptu