Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Malínské plněné tolary s křenem

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jahoda jahoda

Snadný

Suroviny

Porce: pro celou rodinu

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 461 kJ /
2 261 kcal
Bílkoviny184,87 g
Tuky128,41 g
Vláknina10,89 g
Cholesterol 849 mg
Sodík 3,01 g
Sůl7,26 g
Sacharidy88,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpečené nakrájené slanince orestujeme jemně nakrájenou cibuli a vmícháme do masa společně s vekou, nebo rohlíky namočenými v pivu, přidáme 2 lžíce křenu, česnek utřený se solí,1 vejce a pivo, pokud zůstalo z namočených rohlíků. Osolíme, opepříme a pořádně promícháme. Krok 2: Ze směsi vytvoříme placičky a mezi ně zatlačíme 1 lžíci křenu. Pokud se směs lepí na ruce, pomůžeme si strouhankou. Placičky spojíme a obalíme v mouce, vejcích s hořčicí a strouhance. Krok 3: Pomalu smažíme, aby se tolary propekly. Krok 4: Příloha: Malínské tolary mají rády jako přílohu kromě bramborové kaše dobré vařené zelíčko, ale nepohrdnou ani právě uvařeným jablečným kompotem. Krok 5: Křenem nešetřete, jinak by chuťově nevynikl.

Zveřejněno 1. 5. 2010

Poznámka autorky jahoda

Zdroj:Knihovnička receptů - To nejlepší z piva

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Malínské plněné tolary s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08G7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Malínské plněné tolary s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08G7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

:-pTo se mi líbí:yes:Ukládám a +10posílám:yes::yes:

:-O:yes::yes::yes::yes:

Posílám bodík:yes: a určitě vyzkouším:-K

Muž má rád křen, takže vyzkouším :-) dávám bod předem :yes:

Ivo Ch, určitě ztratí svou ostrou chuť, ale něco zůstane: dnes u obědu se ptám zbytku rodiny, jestli poznají, s čím jsou tolárky a hned to poznali:-)), je to trochu jiná varianta karbanátků, kterých je zde jistě velká spousta.;-) Je to jak s bylinkami, nedá se srovnat vůně čerstvých a v dušených pokrmech.:-)

No asi to vyzkouším i když ze zkušenosti vím že křen když ho přejde var ztrácí svojí typickou chuť.Uvidíme.

:-p:yes:

:-O:-D:-p:-p:yes: také vyzkouším:-)), protože, křen mám za plotem:-D, takže není co řešit:-D:yes:, bodík posílám:-!

Tématické fráze:
bramborové tolary, bramborové tolarky, bramborové tolárky recept, za malinským křenem 2014, mail tolar.ch loc:cz, mleté maso s křenem, malinska smes, za malínským křenem, bramborové toláry recept, knihovnicka receptu - to nejlepsi z piva, malínský guláš recept, malinska smes, malinský šunkový závitek, malinske pokrmy, recept na bramborové tolárky, tolary bramborove, bramborový tolar, plnene maso s krenem, recept na křen, křen v receptech

Suroviny:
maso vepřové mleté, cibule, veka, vejce, česnek, slanina, křen, sůl, pepř, pivo černé, mouka, vejce, hořčice dijonská, strouhanka

Přidat fotografie receptu