Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší, vařenými bramborami nebo jen s pečivem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Moje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky Pizza
jakub@V před 45 minutami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 49 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 1 hodinou
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 2 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 3 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 4 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 7 hodinami
Tématické fráze:
italský rizeto,
nakládané houby recept,
plnene zampiony,
nakladane zampiony,
recepty s gorgonzolou,
nakládané plněné žampiony,
žampióny plněné,
gorgonzola recepty,
velké žampiony,
plněnné cannelloni po italsku,
recept smil italský,
velky zampion,
nakládané žampiony po italsku,
plněné žampiony nakládané,
gorgonzola recept,
recepty gorgonzola,
gorgonzolou,
velké žampiony recepty,
nakládaná gorgonzola,
plnene velke zampiony
Suroviny:
žampióny,
olej olivový extra virgin,
tymián,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
gorgonzola
Komentáře (13)