Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásy se zelím

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janek53 janek53

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 465 kJ /
350 kcal
Bílkoviny10,82 g
Tuky1,22 g
Vláknina19,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy48,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Okapané zelí překrájíme, smícháme s cibulí nakrájenou na proužky a posekaným česnekem, okmínujeme a s citem osolíme. Krok 2: Vsypeme do sádlem vymazaného pekáčku, povrch pokryjeme nakrájenými klobásami a zalijeme pivem. Krok 3: Vložíme do trouby zahřáté na 220°C. Pečeme asi 3/4 hodiny, z toho první čtvrtinu přikryté, aby změklo zelí.

Podáváme s bramborami nebo chlebem.

Zveřejněno 8. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásy se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQOD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásy se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQOD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Recept mě nadchl, takže jsem to hned vyzkoušela a mám pár poznámek: zelí musí být hodně okapané, jinak je to celé hrozně kyselé, piva bych dala příště určitě míň (tak deci myslím stačí) a taky bych to celé pekla tak půl hodiny dohromady maximálně (ale asi závisí na troubě). Jinak se mi to líbilo, díky za prima recept a určitě to někdy zkusím zas...

+14:yes::yes:za príma receptík:-p;-)

Teda to je báječný. Taťka s klukem to moc nemuseji ale já si to du udělat pro sebe. Mám na to hroznou chuť.

;-):-p:yes::yes:

:-p :yes::yes:

Janju,ty to umíš tak kráááááásně vysvětlit:-Ki manžel přitakává,že je to zdravé;-)

V tuto chvíli asi "kálím" na linii!!:-)):-D:yes::yes::yes:

janku, jak jsem přečetla tvůj komentář, že je to vlastně zdravé;-), tak nechám "linii":-O:-D na dvorku a jdu udělat:yes:

:yes: bodík letí

Rebeko, ale to je celé dietní a zdravé. Kys. zelí- samý vitamín, kvalitní klobásek- no co je v něm bílého masa, pivo- nejlepší jontový nápoj na světě, atd. atd:-)) Dík za bodík:-8

Výborná kombinace, s tím pivem a klobáskami se to zelí musí pěkně chuťově "vybarvit":yes::yes::yes:;-)

Honzo,to vypadá moooc dobře:-!ale co štíhlá linie:-?za voňavý a jedoduchý receptík máš boda;-):yes:

Tématické fráze:
klobása se zelím, klobásy se zelím, klobasy, bavorská klobása se zelím, klobasky se zelim, klobása v zelí, bavorske klobasy se zelim, klobasy na zeli, norimberská klobása recept, recept na klobásy, klobasa ze zelím, klobásy v zelí, klobása na zelí, naložené klobásy, klobásy recepty, norimberská klobása, bavorská klobása v zelí, klobása se zelím recept, bílá klobása se zelím, klobásy zeli

Suroviny:
klobása, zelí kysané, cibule, česnek, pivo černé, kmín celý, sůl, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu