Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí maso v bramboráku

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie490 kJ /
117 kcal
Bílkoviny3,00 g
Tuky0,15 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme a sůl hodně vetřeme do masa, taktéž i pepř a papriku. Pak si oloupeme a nastrouháme brambory, z nich hodně vymačkáme tekutinu, aby se dělalo trochu jako těstíčko, osolíme je, přidáme papriku a promícháme. Krok 2: Dáme si rozehřát olej, na maso natřeme a přitiskneme zatím z jedné strany strouhané brambory a touto stranou dáme péct a mezi tím si navrstvíme druhou stranu a po propečené době otočíme a zase propečeme.

Zveřejněno 9. 5. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Možná by to šlo i zapéct v troubě a chci to vyzkoušet příště. O receptu se bavily 2 ženský v Kauflandu a pravili, že je to rychlé a moc dobré-nastražila jsem uši a tady je pro vás recept a ženský měly pravdu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí maso v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z8k2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí maso v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z8k2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

helena: recept je z roku 2010, nenapadlo Vás, že za těch 6 let je nejspíš dávno opravený? ;-):-D

nevidim nikde žádne pravopisné chyby

Neovládam český jazyk až tak dokonale,ale aké chyby:-?:-?

vřeteno 8. 7. 2010 13:42
až na ty pravopisné chyby...

Jani, nejen krůtí je v bramboráku skvělé:-p:yes:. :-!:-)):yes::yes::yes: +18

Bibinko:-Kbáječná to dobrota:-p co nejeden chuťový pohárek polechtá a 17.bodka tak ta je jasně Tvá;-)

:yes:ňamy ňamy:-)):-p:-p:-p+1

Mám hlad:-(:-)):-D:yes::yes:

posílám bod:-K:yes::yes:

:yes::yes: bodík letí

:-p Tenhle recept jsem kdysi viděl v televizi s Jacquesem Pepinem a Julií Child (tady v Americe), nebylo to s krůtou ale s lososem. A bylo to dóóóbré. Rozhodně doporučuju zkusit. Losos moc dlouhou dobu na udělání nepotřebuje, jak brambory zezlátnou, už je to dost. :-8

Bibinko, paráda:yes:+9

Bibi:yes:dělám podobně,jen místo papriky dávám majoránku a tady tomu říkáme Ondráš;-)masíčko může být i z čuníka:-Ddalší bodík:yes:

Bibinko mňam mňam.:-p:-p:yes:

Bibi, někdy není na škodu nastražit uši, viď? :-);-) Dělala jsem jednou uzenou krkovičku v bramboráku v troubě, ale mám-li být upřímná, nebylo to ono. V tomto případku bych smažila, jak to máš Ty. Já jen to maso lehce obalím v mouce - krátce před smažením a Tobě posílám za dobrůtku bodík. :-p:yes:

Tématické fráze:
maso v bramboráku, krůtí maso recepty, krůtí prsa v bramboráku, krůtí maso s bramborem, bramborák ondráš, krůtí maso, krůtí maso v troubě, maso k bramborákům, ondráš maso v bramboráku, krůtí řízek v bramboráku, maso v bramboráku v troubě, recept maso v bramboraku, maso obalene v bramboraku, maso k bramboráku, maso v bramboráku recept, krůtí ondráš, krůtí řízky v bramboráku, maso s bramboráčky, recept na maso v bramboraku, krůtí maso recept

Suroviny:
maso krůtí, brambory, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu