Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná s ředkvičkami

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iriska Iriska

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 383 kJ /
4 155 kcal
Bílkoviny280,87 g
Tuky264,72 g
Vláknina37,65 g
Cholesterol 2,31 g
Sodík 5,81 g
Sůl13,85 g
Sacharidy146,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Anglickou nakrájíme na kousky a dáme vyškvařit. Krok 2: Na ní pak osmažíme nakrájenou cibuli a směs necháme vychladnout. Krok 3: Rohlíky natrháme na kousky a namočíme do trochy vody nebo mléka. Krok 4: V míse pak smícháme dohromady mleté maso, vychladlou směs anglické s cibulkou, vymačkané rohlíky, koření, rozdrcený česnek, vejce a dochutíme solí a pepřem. Necháme odležet. Krok 5: Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na plátky. Krok 6: Tuk necháme rozehřát a osmažíme na něm nakrájenou cibuli, vložíme ředkvičky a asi 20 minut dusíme. Krok 7: Pak vmícháme vejce, umícháme smaženici a dochutíme. Krok 8: Směs na potírání si připravíme smícháním hořčice, piva, oleje a papriky. Krok 9: Maso jsem si rozdělila na 3 díly. Jeden díl jsem mokrýma rukama rozprostřela na fólii, na něj jsem dala vychladlou směs ředkviček s vejci a nahoru položila proužky sterilované kapie. Zamotala a dala na pekáč, kde jsem napřed nechala rozehřát trošku sádla. Krok 10: Druhý díl masa jsem zamotala jenom s kapií a třetí díl masa jsem nechala bez náplně. Krok 11: Pak jsem všechny tři rolády potřela směsí, trochu jsem podlila vodou a pekla asi 3/4 hodiny při 170°C. Maso jsem průběžně podlévala, polévala a potírala zbylou směsí.

Zveřejněno 15. 5. 2010

Poznámka autora Iriska

Maso jsem umíchala podle receptu z časopisu Albert v kuchyni duben letošního roku a ředkvičky s vejci mi zbyly od snídaně.

Roláda měla chuť i vůni, jako by byla plněna smaženými houbami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/79vO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/79vO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Zajímavý recept s ještě zajímavější směsí na potírání:yes:. :-!:-)):yes::yes::yes: +11

Sekanou mame radi, tahle vypada vyborne, posilam bodik. :yes:

Taky bych se nechala pozvat:-)):-p:yes:

No, sekaná je dnes i v Právu, tam jdou zase rajčata, hodně zajímavá verze i tady ta:-p:yes:

Krásné ,nádherné,moje nejoblíbenější jídlo,mleté masíčko s bramborovou kaší tak jsem se pokochala pohledem a zítra letím pro mleté masenko,a dijonskou hořtici to jsem ještě nezkoušela jen normální ,tak děkuji a přeji krásný den a posílá bodíka:yes:A ta fotka no perfektní:yes::-K:-K:-K

Děkuji za bodíky :-!

Sekaná moc hezky vypadá a o její chuti vůbec nepochybuji. Zaujala mě ta marináda na potírání :-p:yes: za obojí posílám bodík.

Iris super nápad s těma ředkvičkama do sekané :yes::yes:, vypadá to hezky, jinak já také dělám ředkvičky s vejci jako mozeček, jde tak prakticky každá zeleninka ;-):-p

Cathleen - a kdepak se touláš? Zase ti to budu muset ohřát :-D:-D:-D

pipre - Jani, ty ředkvičky s vajíčkama dělám docela často. Opravdu mají chuť jako smaženice z hub.

Achich...nádhera!:yes::yes:+
(:-OProč jsem nebyla pozvaná na oběd???:-)) )

Irisko, to je paráda. Zaujala mne i ta chuť v poznámce, nehledě na to, že i barevně to vypadá velmi dobře.:yes:+4

Nádhera:-p, moc se mi líbí směs k potírání:yes: Dávám první bod:-*

Tématické fráze:
co s ředkvičkami, jak ohřát sekanou, jak ohřát sekanou, potírání sekané, recepty s ředkvičkami, co uvařit z ředkviček, pootírání sekané, co s ředkvičkama, testoviny z vajickama s houbami, ohrat sekanou, prava sekana, mleté maso s ředkvičkami, směs s ředkvičkami, plněna sekana, co s řetkvičkama, sekaná pečeně s bílou ředkví, co se ředkvičkama, co se řetkvičkama, sekaná se řetkvičkou, anglická snídaně-časopis albert

Suroviny:
maso mleté mix, vejce, rohlík, slanina anglická, cibule, česnek, tymián, majoránka, hořčice plnotučná, sůl, pepř, olej, špek uzený, ředkvičky, cibule, vejce, pepř, sůl, vegeta, hořčice dijonská, pivo světlé, olej, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu