Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky s rozmarýnem a kečupem.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 - 3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 700 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny107,86 g
Tuky14,74 g
Vláknina57,70 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 719 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy132,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na slabé plátečky asi jako deseti-dvacetikoruna, osolíme a opepříme a dáme smažit na omastek. Vhodíme výhonek rozmarýnu. Krok 2: Cibuli nakrájíme na slabší půlměsíčky a česnek na plátky. Maso podle potřeby podlijeme a když je téměř měkké přidáme cibuli s česnekem. Necháme ještě chvilku restovat, aby se cibule nerozvařila. Krok 3: V mezičase si uděláme do misky sosíček z kečupů, hořčice, sojové omáčky. Krok 4: Zalijeme masíčko s cibulí a česnekem a chviličku provaříme. Na závěr vyndáme stonek rozmarýnu. Dochutíme. Pozor není to omáčka, ale jen sosíček podle potřeby!

Zveřejněno 19. 5. 2010

Poznámka autora Vaclav Fronek

Kdo má rád, může dát více a jiný poměr kečupu. Ale pozor, nedávat mletou PAPRIKU - není to guláš. My to děláme s rýží, ale je možný i brambor šťouchaný, jen vařený. V restauraci dávají hranolky i krokety.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky s rozmarýnem a kečupem.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pzm6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky s rozmarýnem a kečupem.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pzm6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Musím vám poděkovat i když chválíte jiné peří než moje(což jsem přiznal). Půlitří = třetinka a netroufl bych si nepít z něho. Je od vnučky jako dáreček, když tam byla. A ještě piviště. Mám rád vcelku všechna,včetne nealko. Ale rád mám, když nasaju, abych zahnal žízeň a žena chce slkeničku(z pulitru by na mne moc nezůstalo)tak kupuju dnes oblíbené 1,5 litru. /Klasik, Zlatopramen, Staropramen apod. - všechna dobrá/. Ale raději ta výčepní = 10° . Léžák je už pak na lehnutí. HI HI. Ahoj.

Vepřové plátky, v pozadí s pivnínkem obdařím 8. bodíkem.:-p:yes::-p

:yes::yes::yes::yes::yes:5x a možná i více za tento receptík-ten Klasic s Chorvatským půllitrem taky nemá chybu.:-D:-D:-p

Václave to nemá chybu,a to pivko v pozadí už vůbec ne.:-p

Vašíku, to víš já a masíko, jsme velcí kamarádi a vypadá to dost dobře, máš 5.boda:yes:

Vašku:-*:-*:-*+4

:-p:yes:

Vašku - není tam nic, co nemilujem :-*:-*:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
vepřové maso s rozmarýnem, veprove s rozmarynem, recepty s rozmarýnem, krkovice s kečupem, vepřová krkovice s rozmarynem, vepřový plátek na rozmarýnu, vepřové maso na rozmarýnu, vepřové na kečupu, recepty z vepřového masa s rozmarýnem, sosíček, vepřové maso na kečupu, vepřové rozmarýn, vepřova na omacku s kecupem, vepřové plátky na rozmarýnu těstoviny, vepřové na kečupu s rýži, veprova na kečupu, plátek s rozmarýnem recept, pečená krkovička plátky s kečupem, vepřové s kečupem, vepřový plátek s kečupem

Suroviny:
maso vepřové, cibule, hořčice, kečup sladký, kečup ostrý, sádlo, česnek, omáčka sojová, sůl, pepř, rozmarýn, vývar

Přidat fotografie receptu