Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rošťáci z Malšína

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aanicka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 780 kJ /
903 kcal
Bílkoviny129,44 g
Tuky28,55 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 2,47 g
Sůl5,91 g
Sacharidy31,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na marinádu dáme do mísy a rozšleháme, ručně nebo pomocí elektrického šlehače. Řízky naklepeme a důkladně osolíme. Každý řízek vymácháme v marinádě a skládáme do misky. Krok 2: Na závěr zalijeme zbytkem marinády a necháme v chladu několik hodin uležet. Poté grilujeme na kameni nebo opékáme na pánvi. Jako příloha je super čerstvé pečivo a zeleninový salát.

Zveřejněno 20. 5. 2010

Poznámka autorky aanicka

Rošťáků je tady několik, ale tyhle jsou fakt delikátní. Vyzkoušejte!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rošťáci z Malšína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngQp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rošťáci z Malšína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngQp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

:-):yes::yes:

:yes::yes:+

:-p:-p

Robievam,výborné:-p:yes:

:yes::-p:yes:

Aničko, kéž by všichni rošťáci byli takhle dobří, posílám bodík. :-);-):yes::-p

Tématické fráze:
vepřové řízky roštáci, roštáci, rošťáci recept, recept rošťáci, rizek rostak, roštáky, roštˇáci, marináda na rošťáky, rošt´áci, grilujeme na kameni, recepty na roštáky z drůbežího masa, řízky rošťáci, roštˇáci z vepřového masa, kureci rizek rostak, roštˇáci recept, recepty na kameni, recept na rošťáky, rostaci marinada, kuřecí řízky rošťáci, roštˇaci s kuřecího masa

Suroviny:
prsa kuřecí, omáčka sojová, olej, hořčice plnotučná, kečup sladký, vejce, solamyl, česnek

Přidat fotografie receptu