Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrk hrk řezy

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jarka.B Jarka.B

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 310 kJ /
4 137 kcal
Bílkoviny70,43 g
Tuky144,44 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 274 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy631,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na těsto smícháme, nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, upečeme při 180 stupních. Krok 2: Šlehačku, ztužovač, puding dáme do uzavíratelné nádoby, zavřeme a několikrát zatřepeme, otevřeme přidáme ovoce. Krok 3: Vychladlý plát potřeme krémem a polijeme čokoládovou polevou.

Zveřejněno 28. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrk hrk řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RPoV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrk hrk řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RPoV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (18)

ryc:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:hlé a výborné

díky tomu to pudinku můžete kombinovat příchutě... jak vanilkový tak čokoládový... a tím třeba i těsto mít naspod tře ba kakaové a nahoře vanilkový pudink.... a naopak.,.. obě možnosti jsou výborné...:-):-K

Jarko.N, přesně tak jak říká casinbo a jak je uvedenou v receptu, jedná se o puding od Dr. oetkera který se nevaří...když se smíchá se šlehačkou a štávou z ovoce tak se to propojí.... tím je vlasně pointa toho to receptu, nádoba nemusí být speciáloní... stačí jakaákoliv která se dá zavřít... bud mísa s víkem nebo třeba plastová krabička na jídlo... :-)

JARKA N.:
"1 puding bez vaření Dr. Oetker" :-))
Ano, je to klasický pudink bez vaření, který se opravdu nevaří a zahušťuje už zastudena:-))

PROSÍM VÁS, TEN PUDING SE POUŽÍVÁ KLASICKÝ, JEN SE PROSTĚ NAVAŘÍ, NEBO JE TO NĚJAKÝ SPECIÁLNÍ ? DĚKUJI.

mijuju řezy hrk hrk je to rychle hotové a dobré:yes:
recept mám taky z top receptů a s mamkou je často
pečeme.Mockrát děkuji za info.:-K:-K:-K:-K:-K;-):-)):yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Pajaja: tak, jak píšeš - ztuhnutí krému způsobí sypký pudinkový prášek bez vaření. Je to jedno, v čem to zamícháš, já to dělám třeba jen v míse metličkou, ale rychle, aby se z toho pudinkového prášku neudělaly žmolky a stejnoměrně se rozmíchal s ostatními surovinami.;-)

To jako párkrát zatřesu se směsí na krém v uzavíratelné nádobě (jakékoliv? nebo nějaká speciální?) a krém bude hotový? :-O Děkuji za odpověď ;-)

Zrovna dělám tyhle řezy už podruhé a nemůžu si je vynachválit :-K. Dávám deset bodů :yes::-)):-8

Nejlepší co sem kdy měl, fakt super :-)..:yes::yes::yes:

JarkoB.:-), posílám pár fotek a boďku č. 6;-). Řezy jsem dělala dle receptu, jen jsem část těsta obarvila kakaem a plát jsem ještě prokrojila a promazala jsem ho polovinou krému. Moučník byl snědený na to šup a určitě u nás nebyl naposledy:-p.

Jenny, děkuji .

taky tě vícu...:-D za recept bod...:yes:

Taky vitam, jsem tu kratce a taky se mi to stalo. Uz si snazim davat pozor. Posilam bodika :yes::-K

Jarka.B vítám tě plusíkem, abys neřekla, že jsme škarohlídi. Moučník tady sice je, ale jsi nová, takže se připouští;-):yes:

Tématické fráze:
hrk hrk řezy, řezy hrk hrk, hrk hrk krém, hrk hrk, řez hrk hrk, zákusek hrk hrk, krém hrk hrk, řezy šup šup, hrkhrk rezy, řezy hrkhrk, nejlepší řezy, řezy hrk, krém šup šup, nejlepší řezy recepty, hrk řezy, hrk hrk řez, šup šup řezy, nejlepší krémové řezy, hrk, hrk hrk řezy recept

Suroviny:
mouka hladká, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, pudink bez vaření, mandarinky, poleva čokoládová

Přidat fotografie receptu