Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový sýr s jablky

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie658 kJ /
157 kcal
Bílkoviny1,21 g
Tuky1,86 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablká narežeme na kolieska hrubé asi 1 cm a jadrovník vyrežeme. Kolieska a plátky pečeňového syra z oboch strán prudko opečieme na masle. Krok 2: Na tanierik uložíme plátok syra, naň plátok jablka a ozdobíme olivami. Podávame s tmavým chlebom namasteným maslom.

Zveřejněno 30. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový sýr s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ojVX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový sýr s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ojVX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Fajnová kombinace:-p;-):yes:

Terezko, můj muž játrový sýr miluje a tento tvůj nápad je vážně moc originální, zasluhuješ si bodíka:-).

Tejajko to vypadá velmi dobře:yes:dávám bod

:yes::-K

To je moc zajímavý recept, ale může to být dobrý.

Tématické fráze:
játrový sýr, jatrovy syr recept, recept na játrový sýr, jatrovy syr recepty, zapečený játrový sýr, jatrovy syr domaci, jablko a sýr, domácí játrový sýr, domácí játrový krém, sýr s jablky, jak vyrobit domácí játrový sýr

Suroviny:
sýr, jablko, máslo, olivy

Přidat fotografie receptu