Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,07 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z velkych paradajok, tzv. bycich srdc, odkrojime vrch, vyberieme duzinu.
Krok 2: Na oleji orestujeme dozlata nadrobno nasekanu cibulu, pridame pokrajane strapcove paradajky a duzinu z bycich srdc, paradajkovy pretlak, prelisovany cesnak.
Krok 3: Restujeme asi 5 minut, pridame mlete maso, bobkovy list, osolime a okorenime. Vsetko spolu restujeme, kym sa suroviny neprepoja.
Krok 4: Potom vyberieme bobkovy list, osolime, primiesame posekanu petrzlenovu vnat a naplnime bycie srdcia. Priklopime odkrojene vrsky. zmes, ktora sa nevosla do paradajok, ulozime okolo nich.
Krok 5: Postruhame parmezan na listky a poukladame na paradajky.
Krok 6: Pecieme asi 15 minut pri 180 stupnoch. Po upeceni ozdobime listkami bazalky a listkami parmezanu.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
Moje poznámka
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 3 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 3 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 8 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 8 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 10 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 10 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 10 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 12 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
rajče býčí srdce,
rajčata býčí srdce,
rajče buvolí srdce,
rajčata byci srdce recepty,
byči žlazy recepty,
býčí žlázy na smetaně,
recept na rajče býčí srdce,
rajske buvoli srdce,
rajcata buvoli srdce,
mlete srdce,
srdcové rajče,
plněná buvolí rajičata,
rajče býčí srdce recept,
rajčata býčí srdce recept,
rajče býčí srdce recepty,
býčí srdce rajče,
býčí rajským,
rajče býčí srdce v kuchyni,
velka rajičata,
rajčata tzv. býčí srdce
Suroviny:
rajče,
maso hovězí,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
petrželka,
parmazán,
bazalka čerstvá,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (9)