Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná "býčí srdce"

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amalia amalia

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 259 kJ /
779 kcal
Bílkoviny88,07 g
Tuky29,43 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 171 mg
Sodík 797 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy36,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z velkych paradajok, tzv. bycich srdc, odkrojime vrch, vyberieme duzinu. Krok 2: Na oleji orestujeme dozlata nadrobno nasekanu cibulu, pridame pokrajane strapcove paradajky a duzinu z bycich srdc, paradajkovy pretlak, prelisovany cesnak. Krok 3: Restujeme asi 5 minut, pridame mlete maso, bobkovy list, osolime a okorenime. Vsetko spolu restujeme, kym sa suroviny neprepoja. Krok 4: Potom vyberieme bobkovy list, osolime, primiesame posekanu petrzlenovu vnat a naplnime bycie srdcia. Priklopime odkrojene vrsky. zmes, ktora sa nevosla do paradajok, ulozime okolo nich. Krok 5: Postruhame parmezan na listky a poukladame na paradajky. Krok 6: Pecieme asi 15 minut pri 180 stupnoch. Po upeceni ozdobime listkami bazalky a listkami parmezanu.

Zveřejněno 2. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná "býčí srdce"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5RR8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná "býčí srdce"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5RR8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

dakujem, maris, mzslim, ze vsetky paradajky s pevnou duzinou sa mozu hodit.:-))

Amálko, znám a dělala jsem, ale s normálními rajčaty, škoda, že "býčí srdce" nejsou běžně k dostání, ale posílám Ti bodík;-):yes:

:-8magdalenka, tvoje recepty mi dodali odvahu podelit sa s vami aj s mojimi vytvormi. ospravedlnujem sa za chybajuce dlzne a makcene:-8

Amálka, máš to veľmi pekné! Receptík originálny, doslova vyniká!
Ďakujem ti zaň! +

coeurs de boeuf su totiz paradajky urcene specialne na plnenie. ale nemusis ich dat zapiect, mali by sa dat jest aj tak:-D

;-(;-(;-(

Tepelně opracovaná rajčata jakkoliv upravená nemáme rádi.Zato po syrových rajčatech v jakékoliv podobě se vždy jenom zapráší.

Proto že jsem chlap zvědavej ,tak mně napadlo , že to jsou býčí zlázy . A že amalia to nechce tak napsat. Dám Ti bodík tohle určitě budou vnučky chtít. Penne nebo spagetky k tomu budou pasovat. A děda to rád uvaří . :-D:-)):-K :yes:

Plněná rajčata miluju - tohle s mletým by mě nenapadlo, ale nápad je to za... bodík :yes::yes::yes:
(když jsem četla název, tak jsem si fakt myslela, že jde o hovězí srdce :-D:-D:-D, až pak jsem si vybavila ty velký rajský;-):yes:)

Tématické fráze:
rajče býčí srdce, rajčata býčí srdce, rajče buvolí srdce, rajčata byci srdce recepty, byči žlazy recepty, býčí žlázy na smetaně, recept na rajče býčí srdce, rajske buvoli srdce, rajcata buvoli srdce, mlete srdce, srdcové rajče, plněná buvolí rajičata, rajče býčí srdce recept, rajčata býčí srdce recept, rajče býčí srdce recepty, býčí srdce rajče, býčí rajským, rajče býčí srdce v kuchyni, velka rajičata, rajčata tzv. býčí srdce

Suroviny:
rajče, maso hovězí, rajče, cibule, protlak rajčatový, česnek, petrželka, parmazán, bazalka čerstvá, bobkový list, sůl, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu