Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gratinovaná čekanka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

amalia amalia

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 197 kJ /
525 kcal
Bílkoviny12,64 g
Tuky52,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 101 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy0,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cakanky prekrojime pozdlzne na polovice, odstranime vrchne listy a vykrojime hlubik, od ktoreho by cele jedlo zhorklo. Krok 2: Cakanky vlozime do vacsieho kastrola, polejeme olivovym olejom, osolime, okorenime, pridame asi 1/2 dcl vody, zakryjeme a priblizne 20 minut dusime na slabom plameni. Krok 3: Priebezne doplnime male mnozstvo vody, aby sa cakanky nepripalili. Nechame vychladnut, na polovicu cakanky dame kusok ementalu, priklopime druhou polovicou, dve cakanky obkrutime platkami sunky, dalsie dve anglickou slaninou. Krok 4: Vlozime do pekaca, posypeme nakrajanym syrom, navrch dame maslo a odkryte pecieme v rure predhriatej na 180 stupnov.

Zveřejněno 4. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gratinovaná čekanka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BP6k

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gratinovaná čekanka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BP6k

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
čekanka recept, čekanka recepty, recepty čekanka, čekanka, červená čekanka recept, gratinovana, gratinovaná jídla, cakanka recepty, jídla z čekanky, cakanka recept, jídlo z čekanky, recept na čekanku, vareni cekanka, čekanka jídlo, recept cekanka, recept z čekanky, cekanka salatova, cekanka-anglicky, čekanka zelenina recepty, recept cervena cekanka

Suroviny:
čekanka, šunka, slanina anglická, sýr ementál, olej olivový, máslo, koření černé mleté, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu