Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikáš z hovězího masa

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 192 kJ /
2 197 kcal
Bílkoviny241,50 g
Tuky66,60 g
Vláknina67,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy141,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme si hovězí maso na kostky, červenou cibuli na jemné kostičky. Krok 2: Do mísy si dáme 3 lžíce mleté papriky, 1 lžíci cukru, půl lžíce pepře a promícháme s masem, tak aby byl každý kousek obalený v této směsi. Krok 3: Poté rozpálíme hrnec, přidáme olej, cibuli do sklovata osmahneme, přidáme maso, promícháme s cibulí, osmahneme asi 4 minuty, přidáme horkou vodu tak, aby byla tekutina asi do poloviny masa. Poté na mírném plameni dusíme 2,5 hodiny. Dochutíme. Jídlo se podává s těstovinami nebo s noky.

Zveřejněno 23. 6. 2010

Poznámka autorky Corall+Emmy 30…

Jidlo jsem videla vcera v TV od jedne pani, ktera pochazi z Madarska a delal to tam. Vypadalo moc dobre, tak jsem to dneska udelala.

Fotecky hodim vecer

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikáš z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8JV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikáš z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8JV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (11)

Jee tak to mam velkou radost ze chutnalo,dekuju:yes:

Bylo to moc dobré:-pi když se musím přiznat,že jsem trochu osolila,přidala jsem foto a:yes:+6

Corall+Emmy - moc děkuji za odpověď, myslela jsem si to:yes::yes: A přeji ještě hodně takto krásných receptů:-K

Staci spetka soli ale ne aby to bylo presolene.
Proste staci trocha jak mas rada.

Toto jídlo vypadá velmi dobře:-D:yes::yes: Mám jenom dotaz, opravdu se nesolí?? Trochu cukru přidávám do každé omáčky, neb tvrdím, že vyzvedne chuť koření, ale solím takže prosím o odpověď Díky

Ano jsem Ceska a ziji v izraeli uz 5rokem. Proto ten nazev jidla.
Videla jsem to v show o vareni

Corall+Emmy 30.9.2006 ty žiješ v Izraeli a jsi Češka? Každopádně, mi se to moc líbí, název-nenázev:-);-):yes:

Pozítří mám o oběd postaráno, kdybych nešla zítra po doktorech tak bych ho udělala hned.

Moc dekuju,nevim ta pani to pojmenovala Paprikas ale ziji v Izraeli.Tak mozna i jiny nazev

Prave rikala ze se muze pridat smetana a nezahustuje se a presvedcila jsem se ted u vareni ze mela pravdu a je to vyborne podle ochutnavani

Ja by som poopravila názov na Perkelt - t. j. osmažené a dusené na paprike. Paprikáš je s kyslou smotanou. Pomer cibule a mäsa, ako aj čas prípravy je správny. Stavu ani u perkeltu, ani u paprikášu netreba zahustiť múkou. Chuť a hustotu dáva cibuľa, ktorá sa varením rozpadne. Jedlo musí byť perfektné:yes:+1:-))

Fotku hotoveho jidla dam az vecer

Tématické fráze:
hovězí maso na paprice, hovezi na paprice, hovězi maso recepty, recepty hovězí maso na paprice, hovezi maso s paprikou, hovězí maso, recepty z hoveziho masa, hovězí maso s paprikami, hovězí s paprikami, maso na paprice, hovězí s paprikou, hovězí perkelt, jídlo paprikáš, paprikáš, hovězí maso na paprikách, recept z hovezího masa, jídla z hovězího masa, recept hovezi na paprice, hovezi na papeice, hovězí maso na paprice

Suroviny:
maso hovězí, cibule červená, paprika sušená sladká, cukr, pepř, voda, olej

Přidat fotografie receptu