Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Studená rybízová polévka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

--ReNi--

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie117 kJ /
28 kcal
Bílkoviny2,04 g
Tuky0,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy2,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z rybízu si vymačkáme šťávu: v misce si rybíz vidličkou pomačkáme a poté přes sítko propasírujeme. Zbylou hmotu (semínka a slupky) si přemístíme do hrníčku a zalijeme horkou vodou, tak, aby byla hmota ponořená. Krok 2: Červenou vodu, která nám vznikne si důkladně promícháme s rybízovou šťávou a cukrem. Krok 3: Přilijeme mléko, můžeme i více - podle oka. Krok 4: Ještě jednou promícháme, vychladíme, ozdobíme a můžeme servírovat.

Zveřejněno 11. 7. 2010

Poznámka autora --ReNi--

Všem přeji dobrou rybízově-kyselkavou chuť! =)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studená rybízová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GMEr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studená rybízová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GMEr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-KVšechno co je s rybízem máme mooc rádi.:-K

:yes::yes:

Tématické fráze:
ribizova polevka studena, nejlepší štrúdl s rybízem, ribízová polévka recept, studené polévky, polevy za studena, rybízová semínka, ribizova polevka, poolévka z rybízu, studena polevka ribizova, dietní polévky

Suroviny:
rybíz červený, cukr, mléko, voda, meduňka

Přidat fotografie receptu