Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 352 kJ / 3 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,26 g |
Tuky | 192,70 g |
Vláknina | 49,30 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 11,06 g |
Sacharidy | 267,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílé jablko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XrR8
Moje poznámka
Bílé jablko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XrR8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 4 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 1 hodinou
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 4 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 9 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 9 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 11 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 12 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 12 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 13 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
mražená jablka,
recepty z jablek,
jablko,
u bileho jablka,
kuřecí, bílé víno, jablka,
maso s bílou omáčkou
Suroviny:
maso kuřecí,
koření grilovací,
omáčka sojová,
vejce,
solamyl,
kukuřice mražená,
jablko,
olej,
česnek,
víno bílé,
sůl,
pepř,
tatarská omáčka
Komentáře (3)