Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bílé jablko

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

700413

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 352 kJ /
3 669 kcal
Bílkoviny191,26 g
Tuky192,70 g
Vláknina49,30 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 4,02 g
Sůl11,06 g
Sacharidy267,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájejte kuřecí maso. Dejte ho do mísy, okořeňte grilovacím kořením, sójovou omáčkou, přidejte vejce a solamyl. Promíchejte a nechte v chladu rozležet. Krok 2: Nechte povolit mraženou kukuřici. Krok 3: Oloupejte a nakrájejte jablka. Krok 4: Na pánvi na oleji opečte maso dozlatova, přebytečný olej slijte. K opečenému masu přidejte nakrájená jablka a kukuřici, promíchejte, přidejte česnek, podlijte bílým vínem a lehce poduste. Podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte tatarskou omáčku a již nevařte, aby se tatarka neoddělila a nerozpustila.

Zveřejněno 12. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bílé jablko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XrR8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bílé jablko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XrR8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Bylo to moc dobré, ta tatarka tomu dala takovou pikantní chuť:yes: a měli jsme k tomu brambory. Posílám fotky a bodík a dík za skvělý recept.:yes::yes: +

Ani já si to neumím představit!!:-O

nedovedu si představit tu chuť s tatarkou:-O,snad vyzkouším;-)

Tématické fráze:
mražená jablka, recepty z jablek, jablko, u bileho jablka, kuřecí, bílé víno, jablka, maso s bílou omáčkou

Suroviny:
maso kuřecí, koření grilovací, omáčka sojová, vejce, solamyl, kukuřice mražená, jablko, olej, česnek, víno bílé, sůl, pepř, tatarská omáčka

Přidat fotografie receptu