Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené kuře v džusové marinádě

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kattes

Snadný

Suroviny

Porce: pro 4 osoby

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie193 kJ /
46 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,65 g
Vláknina1,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře rozdělíme na 2 poloviny. Smícháme suroviny na marinádu. Maso a žampióny vložíme do nekovové misky, řádně zalijeme marinádou a uložíme přes noc do chladu. Krok 2: Kuře a žampióny dáme do vyhřáté trouby na gril a grilujeme dozlatova asi 40 minut. Podáváme s libovolnou přílohou.

Zveřejněno 14. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené kuře v džusové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKvz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené kuře v džusové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKvz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Hmm, zajímavá marináda :yes:+

Jé. tohle mi uniklo, takovéhle receptíky můžem. Ten ocet bych asi taky vynechala.
Eli - taky jsem měla období, kdy jsem si ho nalačno poránu dávala...No, prý to fakt pomáhá, ale nevydržela jsem asi moc dlouho :-8:-8;-);-):-D
Jinak budu realizovat:-p:-p:yes::yes:

Ocet jsem vynechala a místo grapefruitového džusu jsem použila limetkový. Protože jsem chtěla podávat s rýží, nakonec jsem jsem výpek zahustila. Bylo to moc dobré.:-p:yes:

Děkuju za odpověď. Taky ho raději nedám ;-), manžel si dává panáčka po ránu, prý kvůli spalování tuků či co, ale já ho nesnáším (ocet, manžela snesu...;-):-D:-D ). Recept určitě vyzkouším.

Já ho někdy i vynechám nebo ho dám méně...ty ovocné štávy stačí

Dneska jsem pekla kuře, škoda, že tu recept nebyl dřív, hned bych ho prubla. Jen ten jablečný ocet mi nechutná...je tam hodně cítit i po upečení?

Jo já takovýhle recepty miluju, tak sem je sem musela hned dát :)...já hlavně ráda vždycky přidávam med :-)

Katko, ty ses s těmi kuřaty rozjela :-8:-O;-):-))...ale fajn, tahle marináda vypadá slibně, já do nakládání masa na gril dávám vždycky trochu pomerančového džusu - maso zkřehne a cukr zajistí výbornou zkaramelizovanou chuť...:yes:

Tématické fráze:
pecene kure, marináda s jablečným džusem, marináda na kuře, marináda na kuře na grilu, marináda s pomerančovým džusem, pečené kuře recepty, nakládání kuřat, nakládání masa na gril, recepty na kuře, nakládání masa do džusu, pomerančovi juice nakladani, pečená marinovaná křídla pomerančový džus, pečené kuře v marinádě, marináda s džusem, kuře na gril marináda, marinády na kuře, kure na pomerancovem dzusu, kuře pomerančový džus, pečená kuřecí křídla na džusu, pecene kure s dzusem

Suroviny:
kuře, žampióny, ocet jablečný, šťáva pomerančová, šťáva grapefruitová, sůl, skořice mletá, cukr, ořech muškátový

Přidat fotografie receptu