Valašské podlesníky
Tyto placky jsou voňavým pokladem tradiční valašské kuchyně. Bramborové těsto pečené na zelných listech je pochoutkou, která spojuje jemnost brambor s lahodnou vůní pečeného zelí.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašské podlesníky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng9P
Moje poznámka
Valašské podlesníky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng9P
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 12 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 8 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 8 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 8 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 9 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
valašské recepty,
polesníky,
podlesnáky,
valašská jídla,
recepty z valašska,
podlisniky,
podlisniky,
valasske jidla,
valašské jídlo,
polesníky recept,
bila kava recept,
podlišník,
podlesniky na plechu,
bramborové podlesníky,
jídlo podlesníky,
valašská kuchařka,
pečeni podlesniku,
valašské podlistníky,
vareni podlesniky,
podlesnáky recept
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sůl,
listy zelné
Komentáře (38)