Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opékané nudle s thajským kuřecím

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 276 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny233,00 g
Tuky10,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 550 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí vykostěné maso ze stehen nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Nasolíme a obalíme ve směsi oleje a kořenící pasty KOČUDŽANG. Dáme odležet do chladu na cca 30 minut. Krok 3: Nudle uvaříme dle návodu na obalu od výrobce a po okapání prudce opečeme v pánvi WOK. Krok 4: Opečené nudle uchováme bokem v teple. Krok 5: Do pánve WOK dáme rozpálit trochu oleje a silně zprudka opečeme kuřecí maso tak, aby zůstalo šťavnaté, což u vykostěných stehen je více než jisté. Krok 6: Do hotového masa nasypeme obsah zeleninové směsi Asia a lehce dusíme nezakryté společně s masem, podlité asi 1 dl bílého vína. Krok 7: Snažíme se o to, aby zelenina zůstala mírně křupavá. Na konec vmícháme již opečené nudle a dobře promícháme, aby došlo ke spojení chutí a obalení nudlí vzniklým sosem. Dobrou chuť.

Zveřejněno 19. 7. 2010

Poznámka autora Colombo65

Pasta KOČUDŽANG je Thajská a je k dostání v Tescu - 500 g za 250,-Kč já využil slevy na 25,-Kč !!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opékané nudle s thajským kuřecím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qlky

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opékané nudle s thajským kuřecím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qlky

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

pasta kočudžank je korejská fermentovná pasta z chilli a česneku/asijské potraviny a je dobrá i k prostému naložení třeba plátků krkovice ,nebo klidně steaků-tam je vhodné minimálně přez noc...používám už víc jak tři roky a po její hustotu je dobré ji malinko povolit kapkou oleje ,nebo zahřátého másla

:yes::-p, zase mně něco uteklo, ale už to mám směr tisk:yes::-D a budu zkoušet;-), díky za recept, který stojí za vyzkoušení:-p:yes:

dada:
Nudle uvaříme dle návodu na obalu od výrobce a po okapání prudce opečeme v pánvi WOK. Hodně, ale opravdu hodně rozpálený WOK a nebo hlubší pánev s trochou oleje.:yes:

Nemůžete mi poradit, jak nejlépe ty nudle opéci?

dovolila bych si opravit,gochujang je tradiční korejská pasta ...nicméně recept je hezký a určitě i moc dobrý, takže dávám :yes:

Colombo to vypadá jako vždy božsky!:-8 A ty fotečky prostě nádhera!:-* Zasloužený bodík pro tebe už letí!:-K:yes:

KOČUDŽANG tež neznám ale čínské nudlíky miluju:yes:

:-p hm to ja muzu..

Achich jooo, no, kořenící pasta KOČUDŽANG je pro mne španělská vesnice, nicméně, vypadá to k jídlu;-):yes:

Tématické fráze:
opékané nudle, opekane činské nudle, opékané nudle s kuřecím masem, opékané čínské nudle recept, thajske nudle s kurecim masem, opečené nudle, opečené čínské nudle, opekane nudle recept, thaiské nudle, thaiské recepty, recept na opékané nudle, asia recepty, čínské opékané nudle, opékané čínské nudle s kuřecím masem, tajske nudle, cinske nudle opekane, jak uvarit cinske nudle, recept opekane nudle, kořenící pasta kočudžang, vietnamské nudle s kuřecím masem

Suroviny:
maso kuřecí, koření na kuřecí maso, směs zeleninová mražená, nudle, olej, sůl, víno bílé

Přidat fotografie receptu