Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Margot

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

petulik

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 487 kJ /
2 985 kcal
Bílkoviny67,36 g
Tuky20,12 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy626,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nastrouháme margotku a vše ušleháme elektrickým šlehačem, pak vylejeme těsto na plech a pečeme asi tak 15 min.

Zveřejněno 26. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJPm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJPm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (16)

Dnes jsem upekl dle vašeho receptu . vynikající buchta s margotkou , já nato dal citronovou polevu nemělo to chybu , dávám
:yes::yes::yes::-)

Dneska zkusím,vypadá moc lákavě :yes: :-)

A toho mléka kolik? Bude stačit 1/8kg? :-)

Deathlosopher 13. 5. 2011 13:05
Justýna: Tím převodem litru na kilo bych si nebyl tak jistý. Že je to to samé platí u vody, ale u cukru a mouky, které mají jinou hustotu ...

nevím co někdo nechápe na měření mouky a cukru na litry? jistě všechny doma máte takový ten plastový litránek ;-), jenom si spíš myslím, že 2/4 l je lepší napsat jako 1/2 l... když už :-D :yes: dneska vyzkouším

Nevím co není k pochopení na gramáži 1litr je 1kg tak je to čtvrt kila mouč.cukru a půl kila mouky.;-)Jinak tento recept znám a je vinikající.Babička ho vylepšila že těsto po upečeni rozkrojí a vymaže krémem z pomaz.másla a šlehačky opravdu osvěžující:-D

Dělám úplně stejnou, je skvělá :yes: Dávám dva hrnky polohrubé mouky a hrnek moučkového cukru.

Nechápu ty jednotky té polohrubé mouky a moučkouvého cukru... :-//těžké na můj mozeček...

isahu, máš pravdu, jak se na to dívám, já a jednotky..:-(2/4 l pol. mouky:-)), poradila bych si, ale možná někdo ne.;-)

jsem zmatená :-O kromě nejasné gramáže - proč je to v Ostatní??? proč ne Moučníky? navíc mixovat těsto mixérem by mohlo lecjakého začátečníka zmást - není to spíše ušlehat elektrickým šlehačem??

Ta buchta je super děláme ju už dlouho:yes:

Souhlasím s Bibi, brala bych řez;-)

hana tomasova 26. 7. 2010 17:21
Mňanky pro děti se vždycky hodí. A pro dospělé někdy taky: víte, že za zmrzku od Nestlé můžete odjet do Paříže, Londýna a jinam? www.zmrzliny-nestle.cz

Petulík, když by byla buchta i pro začátečníky, tak do surovin prosím dopiš gramáž;-)máš tam 1/4 a 2/4, ale čeho:-D hrnku,dkg,g:-? Buď to rozepiš na ty hrnečky a nebo na gramy. Jinak tahle buchta je tu 3x, jako Margot řezy a mohla si jí pro nás nařezat, aby byl vidět ten řez, takhle to vypadá, jako jakákoliv upečená buchta:-D Nic ve zlém, to jen pro příště a bodíka 2.ode mne máš:yes:

Také ji doma peču, ale ještě navrch dávám domácí čokoládovou polevu.;-)Opravdu je moc dobrá

Tématické fráze:
margot buchta, buchta margot, buchta s margot, buchta z margot, buchta margot recept, margot buchta recept, top recepty margot buchta, recept buchta margot, recept na buchtu margot, buchty pro začátečníky, buchta z margotky, buchta pro začátečníky, recept margot buchta, domácí margot, recept na margot buchta, buchta margotka, recept na margot buchtu, margot buchta ze slehacky, buchta z čokolády margot, buchtamargot

Suroviny:
čokoláda margot, šlehačka, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, mléko, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu