Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,40 g |
Tuky | 11,75 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 30,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu nakrajime na nudlicky, zampiony na platky.
Krok 2: Do hrnce dame maslo, pridame zampiony, rychle promichame a prisypeme kapustu. Vse promichame, podlijeme trochou vody a nechame kapustu "klesnout".
Krok 3: Pak prilijeme smetanu, ochutime mletym kminem, soli a troskou chilli a nechame prohrat a podavame treba s bramborovyma plackama
Zveřejněno 31. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustovo-houbove ragu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zZx
Moje poznámka
Kapustovo-houbove ragu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zZx
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 36 minutami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 52 minutami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 4 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
Petule123 před 9 minutami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 1 hodinou
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 2 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 2 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 2 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 2 hodinami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 3 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 3 hodinami
Tématické fráze:
houbové ragů,
kapustové ragú,
toulavá kamera ochutnává česko,
kapustovo houbove karbanatky,
kapustovo-bramborove placky,
bramborove placky s houbovym ragu,
houbove ragout,
houbove rag,
recepty s bramborovyma knedliky,
toulavá kamera ochutnává,
houbové jídla,
kapustov rag
Suroviny:
kapusta,
žampióny,
smetana,
máslo,
voda,
kmín mletý,
sůl,
chilli
Komentáře (4)