Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 413 kJ / 1 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,38 g |
| Tuky | 51,82 g |
| Vláknina | 10,66 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 119,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lj
Moje poznámka
Hříbečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lj
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
SenBri před 8 minutami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 9 minutami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 30 minutami
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 53 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 4 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
mandlové hříbečky,
mandlové hříbky,
marcipanove hribky,
nepecene hribecky,
cukroví hříbečky,
mandlové hříbečky recept,
mandlové hříbečky pečené,
sýrové hříbečky,
hříbečky cukroví,
nepecene hribky,
hříbečky nepečené cukroví,
vánoční hříbečky,
vanocni cukrovi hribecky,
nepečené cukroví hříbečky,
nepečené cukroví hříbky,
mandlovi hříbečci,
sýrový hříbeček,
nepečené mandlové hříbečky,
hříbečky z mandlového těsta,
sýrový hříbek
Suroviny:
mandle,
cukr moučkový,
kakao,
vejce
Komentáře (10)
ruda :
někdo dal DÍK