Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 146 kJ / 3 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,90 g |
Tuky | 32,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 876 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 636,50 g |
Postup přípravy
Vhodná na potahování i na modelování.
Zveřejněno 7. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort pro arachnofobika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKB1
Moje poznámka
Dort pro arachnofobika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKB1
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 2 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 4 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 7 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 7 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 9 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 12 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 16 hodinami
Tématické fráze:
dort pavouk,
dort s pavoukem,
marcipanovy pavouk,
rcept dort pavouk,
potahovany dort pro pany,
pavouk na dort,
potahovaný dort pavouk,
pavouk z marcipánu postup,
recept pavouk,
pavouci jako dort,
pavouci na dort,
dort pavouk recept,
potahovaný dort s pavouky,
dort pavouk v akváriu postup,
muffin pavouk,
pavouk z potahovaci hmoty na dort,
pavouk z mandlové hmoty,
potahované dorty pavouci,
husa dort,
muffin recept pavouk
Suroviny:
hmota potahovací,
marcipánová falešná hmota,
cukr,
mléko sušené,
sirup pšeničný,
tresť mandlová sladká,
voda
Komentáře (10)