Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraška řízky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie854 kJ /
204 kcal
Bílkoviny10,20 g
Tuky2,40 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 300 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy32,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí plátky ochutíme oblíbeným kořením např. grilovacím, nebo zlatým kuřetem. Necháme odležet asi půl hodiny. Krok 2: Mezitím si připravíme těstíčko s „HRAŠKY“ dle návodu na obalu na 4 řízky - 4 polévkové lžíce smícháme s vodou do konzistence hořčice a obylíme v ním masíčko. Krok 3: Na pánvi hodně rozpálíme olej a do něj vkládáme v těstíčku z „ HRAŠKY “. Krok 4: Smažíme dozlata stejně jako běžné řízky. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 9. 8. 2010

Poznámka autorky Kroupovka

Tento recept se dá aplikovat na jakékoliv maso, vepřové, telecí, i obyčejný salám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hraška řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5RYv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hraška řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5RYv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Kolikrát jsem si říkala,že si tu hrašku koupím je prý dobrá i na zahuštění (třeba polévek) masíčko vypadá teké lákavě:-p

pro scarlet: receptík na salát je moc, moc jednoduchý, je to čínské zelí a rajčátka s bazalkou, a nálev podle chuti - olej, ocet, cukr, sůl:-K

nevím, co vypadá chutněji. to maso, nebo ten salátek? nebyl by i na něj receptík? děkuji.:yes::-K

Hrašku neznám,ale vypadá to báječně,tak si ji objednám.Proč to nezkusit.:-K

Přidala jsem obrázek Hrašky Ceria. Na jejich stránkách si můžete přečíst víc, jsou tam i recepty www.ceria.cz/

Hraška je vynikající, doporučuji vyzkoušet:yes: Nejvíc nám v ní ale chutná cuketa, mňam:-p

kroupovko díky za vysvětlení.:yes::-K+1

HRAŠKA je hodně laicky řešeno hrachová mouka. Já ji používám na zahuštění polévek, do omáček a na těstíčko na různá obalování. Kupuje se ve zdravé výživě, bio-koutku a podobně, a dělají ji i pikantní - ochucenou. Prodávají ji po 20 dkg a u nás stojí 45 korun. ;-) Na internetu najdete už dost různých odkazů

áha:-) takže to bude takový větrný kabátek pro ty kuřecí kejtičky...to zní dobře;-)

cathleen,díky moc podle názvu jsem si myslela,že to bude z hrachu;-)díky:yes::-K

Hraška je vychucená směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a k obalování. Nahrazuje trojobal. (http://www.bonyplus.cz/koreni/?p=productsList&iCat..., http://www.biorodinka.cz/hraska-jemna-250g-p-292.h...) U receptu by neškodila její fotečka:-p

jsem asi divná,ale též nevím co je hraška:-8;-)jinak řízečky vypadají jako malovaný:-K

HRAŠKY??? hmmm, tak to mi nic neříká...:-/

Tématické fráze:
hraška, hraška recepty, hraška ke koupi, co je hraska, hraška.cz, co je to hraška, hraška na obalování, hraška kde koupit, hraška na zahuštění, hraška recepty 2013, hraška na obalování recepty, recepty hraška, domácí hraška, hraška kde koupím, hraška recept, recept hraška, těstíčko z hrašky, recepty z hrasky, hraška,kde koupit, hraška na obalování recept

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, hraška, koření grilovací, olej

Přidat fotografie receptu