Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 592 kJ /
858 kcal
Bílkoviny6,58 g
Tuky84,31 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso si osolíme, slaninu nebo uzené maso nakrájíme na drobné kostičky, cibuli na proužky, česnek na plátky a fazolky pokud jsou dlouhé pokrájíme. Krok 2: Do hrnce si nalejeme malinko oleje, do hodně rozehřátého dáme opéct z obou stran maso pak cibuli s česnekem a až se trochu opeče přidáme uzené kostičky, houby na kousky, mírně dusíme ve vlastní šťávě (houby i cibule jí mají dost), když maso začíná měknout, dáme fazolky spolu s koprem, dosolíme, přilijeme vodu a dusíme až je vše měkké. Potřebujeme-li více šťávy, dáme vody víc a zahustíme jíškou Knorr, nebo Solamylem a převaříme.

Zveřejněno 9. 8. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Krásný fazolky jsem si koupila a tak dlouho vymýšlela, jak to udělat s nějakým masem (které mám moc ráda) až jsem to celé dotáhla k dokonalosti a propojení chutí, proto se s váma dělím o recept a doporučuji určitě vyzkoušet. Já to nyní budu dělat často!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYJr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYJr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Neberu nikomu kombinace, co tu jmenujete - ale pokaždý uvádíte 2 z 5 surovin - ale všechny pohromadě - to je prostě Dort Pejska a Kočičky

Jahůdko, kulajda není totožná s kyselem, ale jsou si holky podobný :-D, mě zas kopr a houby seděj, jak vidět co jazýček, to jiná chuť ;-):-p:yes:

Anuško(neregistrovaná), víš co je nejlepší, když člověk váhá:-?nejlépe je to uvařit a pak teprve kritizovat nemyslíš:-?

No jo, kulajda - já jsem si nemohla vzpomenout na název, ale myslela jsem ji...:-8:-)

Stejně jako kulajda (nevím, jestli je totožné s kyselem) by bez hub a kopru nebyla ta super kulajda.

Chtěla jsem napsat to samé jako Maris. Jestli bych z receptu něco vynechala, byly by to houby. Ty mi s koprem dohromady příliš nejdou, ale jinak je to chuťově vyladěné jídlo...;-)
I když - kyselo je s houbami a také tam kopr patří...:-)

Anuško, každý má jiné chutě, ale dovolím si s Tebou nesouhlasit - česnek se k fazolkám hodí a to moc;-):-))

Trochu moc výrazných chutí najednou ne? dalo by se to využít nejmíň na 2 samostatné recepty.
Myslím si, že česnek se k zeleným fazolkám nehodí, natož ke kopru:-S

Bibi:-Kto je jistě chutná:-pdobrota:yes:také vyzkouším, ale již nyní posílám 4.tého boďana;-), kuře je oblíbené i u nás a fazolky zdravé to jim tam propašuji zas;-):yes:pěkné fotečky máš:yes:

Jani, tak jsem ti udělala radost a spáchala výměnu;-)

;-):-pBibinko krásné foto a určitě výborné jídlo:-K:yes:

Bibi, ta druhá fotka je lepší;-) Co se týká receptu, tak něco podobného, vyjímaje kopr už jsem taky experimentovala, takže vím, že je to fajné:-p Jo a taky už mne nerozčiluj s těma houbama!:-(( Ale asi rostou, soused nesl plný košík praváků z Jablůnkova, takže, snad letos...;-)

Tématické fráze:
kuřecí na fazolkách, zelené fazolky s kuřecím masem, kopr recepty, jak dlouho vařit zelené fazolky, kuře na fazolkách, jak dlouho varit kureci maso, kuřecí na houbách, kuřecí na kopru, maso na kopru, kuře na kopru, kuře kopr, zelené fazolky s masem, jak dlouho vařit fazolky, jak dlouho dusit kuřecí maso, kuřecí plátek na fazolkách, maso a fazolky, kuře fazolky, kuřecí stehna na fazolkách, kuřecí maso s fazolkami, zelené maso

Suroviny:
stehno kuřecí, slanina uzená, fazolky zelené, houby čerstvé, cibule, česnek, kopr, sůl, olej

Přidat fotografie receptu