Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Camembert s hřiby

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jenda1 Jenda1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hřiby nakrájíme na 0,5 cm plátky, mírně osolíme, na másle orestujeme a necháme vychladnout. Krok 2: Camembert podélně rozpůlíme, naneseme vrstvu Gervais promíchaného s mletým bílým pepřem, poklademe hřiby, spojíme a dáme na hodinu vychladit.

Zveřejněno 12. 8. 2010

Poznámka autora Jenda1

Překvapte své blízké a přátelé chuťově zajímavou houbovou kompozicí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Camembert s hřiby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmzE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Camembert s hřiby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmzE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Jak jsem to mohla přehlídnout??:-O:yes:

Jenda1:Jeníčku tahle Tvá dobrota bývá u nás již druhým rokem velice často a mě se dokonce podařilo 2 kousky vyfotit:-DVždycky se po tom jen zapráší:-p:yes:

Nádherný nápad na chuť i na pohled!

Aničko, to jsem rád, že chutnalo:-p:-p;-) a díky za fotky:-K.

:-))Jeni,gervais doma nebyl,namíchala jsem 2 lžíce pomazánkového másla s trochou smetany,jinak jsem se držela Tvého receptíku a postupu:-8;-)Mňam:-pchutnalo a byla jsem pochválena,bodík i pochvala patří Tobě:-K+:yes::-K

Díky všem za přízeň:-K:-K:-K.

Pane tohle jsem nějak přehlídla:-8Samé ingredience to bude lahoda:-*Jeníčku bodíček jak malovaný pro tebe letí:-K

:yes::yes::-p

Kristýnko,fantazii se meze nekladou a až sýr v alobalu ugriluješ, nezapomeň nafotit a přidat fotku;-):-).

a já bych to ještě celý hodila do alobalu a ogrilovala, k tomu toustík:-8

:-p:-):yes::yes:

V poslední době celé "Topky" houbami voní, možná to bylo tak i vloni. Ale udělat takovou krásnou úpravu hřibů v sýru by mě nenapadlo ani v nejodvážnějším kulinářském snu. Opravdu žasnu. :-O:-p:-p:-p:-):yes::yes: +5

Vypada to dobre, posilam 4. bodik a ukladam. :yes::-K

Nádhera;-);-);-)

Jé to je přesně na naše chuťové buňky :-*:-*:-*:-p:yes:

:-O;-)Děkuji-pokusím se:-))i když to dlabání mě hrooozně láká:-D:yes:

Aničko, nic nedlabej, drž se postupu a fotek;-):yes:.

Jeni,tak mě to ťuklo:-Omusí se na tu hříbkovou náplň vydlabat nějaký prostor;-):-?

:-O:-8Jendo:-pa tak pozdě:-))pak nemám být baculka;-):-D
Každopádně chutný recept+1:yes::yes:ukládám a jako u pajšlu foto přiložím;-):-K:yes::yes:

jendo, to je krásná dobrůtka, ráda vyzkouším...:-p:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
hřiby recepty, recepty z hřibů, camembert recepty, hřiby recept, camembert, hriby, recepty hriby, úprava hřibů, hřiby na másle, recept z hřibů, recept hřiby, recepty na hriby, katalog hřibů, hriby uprava, hřiby fotky, recepty s hřiby, hřib recept, recepty z camembertu, recepty s hřibů, camembert recept

Suroviny:
sýr camembert, sýr gervais, houba hřib, máslo, sůl, pepř bílý

Přidat fotografie receptu