Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kanadský bramborák

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Studené, vařené, oloupané a nastrouhané brambory smícháme s nastrouhaným nebo umletým chlebem, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, rozšlehaná vejce, trochu mouky a majoránku. Krok 2: Důkladně promícháme, vypracujeme těsto z něhož vyválíme 4 placky, které pečeme v troubě na vymaštěném plechu a zčervenají. Podáváme teplé se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kanadský bramborák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mj3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kanadský bramborák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mj3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/ale celkem dobry

:-O:-p:yes:

:-p:yes:

Dělala jsem to z poloviční dávky a moc nám to chutnalo:-) omlouvám se za fotku, není moc povedená:-)

Tématické fráze:
kedlubnový bramborák, salko recepty, recepty-bramborák, kynutý bramborák na plech do trouby, kynutý bramborák na plech, nejlepší bramborák na plech, nejlepší kynutý bramborák, bramborák na plech bez mouky, bramborák z chleba, bramboráky v troubě na plechu, jednoduchý bramborak, bramborák v troubě bez mouky, patizon jako bramborak, co uvařit z hokaida, vynikajici bramborak na plech, bramborak jako priloha, jidla z cukyne, bramboráky-recept, bramborák v troubě na plechu, jak ohřát uzené maso

Suroviny:
brambory, chléb bílý, sůl, pepř, vejce, česnek, majoránka, mouka hladká

Přidat fotografie receptu